Muurdecoratie

Muurdecoratie tekstborden

Bij het inrichten van een kamer wordt er vaak eerst gekeken naar meubels en woonaccessoires, maar wat je met de muren gaat doen is minstens zo belangrijk. Als je niet wilt verven of behangen of gewoon op zoek bent naar snelle makeover blijven er gelukkig nog genoeg opties over. Bekijk muurdecoratie in de vtwonen shop. 

Er zijn veel verschillende opties voor muurdecoratie, afhankelijk van jouw smaak of wat je nodig hebt, kun je kiezen uit de volgende opties: memoborden, muurornamenten, muurstickers, posters, tekstborden, wandkasten en - planken en wandspiegels. 

Praktisch aan de muur

Memoborden, wandspiegels, wandkasten en -planken zijn vooral praktische opties voor muurdecoratie. Borden bieden ruimte aan boodschappen, to do's of andere dingen die je wilt onthouden. Spiegels zijn handig als je even je spiegelbeeld wilt bekijken of een ruimte optisch groter wilt laten lijken. Wandkasten en -planken bieden ruimte aan spullen die mooi genoeg zijn om in het zicht te staan. 

Mooi aan de muur

Muurornamenten, muurstickers, posters en tekstborden zijn estethische opties. Er is altijd wel een poster, sticker of bord dat bij jouw woonstijl past. Je vindt in de vtwonen shop een breed aanbod aan merken zoals Bloomingville, KEK Amsterdam en Timbergram. Ook de eigen collectie van vtwonen heeft een aantal mooie posters, muurstickers en memoborden. 

Liever behang? Bekijk alle soorten behang in de vtwonen shop. Bekijk ook alle inspiratie voor muurdecoratie en Pinterest voor inspiratie op het gebied van behang en muurstickers