Manden

De makkelijkste manier om op te ruimen: een grote mand kopen en daar alle los slingerende rommel in doen. Bekijk verschillende soorten manden in de vtwonen shop. 

Verschillende manden

Er zijn veel verschillende soorten manden te vinden gemaakt van verschillende materialen zoals canvas manden, draadmanden, rieten manden en zelfs houten manden. Alle manden zijn multifunctioneel, want je kunt ze overal voor gebruiken. 

Draadmanden

Draadmanden waren jaren geleden enorm populair op kantoor, maar je tegenwoordig zijn ze ook in huis een graag geziene gast. Door het rasterwerk van metaal kun je zien wat er in de mand zit, dus deze manden zijn misschien wat minder geschikt voor vuile was. Maar wel erg leuk voor knuffels of kussens. 

 

 

Rieten manden of toch van hout? 

Rieten manden passen uitstekend bij een romantisch of landelijk interieur, maar een verzameling rieten manden kan in een antracietkleurige kast ook heel stoer en haast industrieel lijken. 

Speciaal voor de vijftigste verjaardag van Fairtrade heeft Piet Hein Eek houten manden voor het merk ontworpen. Deze manden zijn ideaal als fruitmand, maar ook leeg zijn ze een heel mooi woonaccessoire. 

Stijlvolle wasmand

De was verzamelen wordt een stuk makkelijker en leuker met een mooie wasmand. Vooral canvas manden zijn erg geschikt als wasmand. Vooral het merk House Doctor heeft een aantal mooie canvas manden die zeer geschikt zijn als wasmand.