vtwonen

vtwonen collectie: buitentegels voor een sfeervolle tuin

We gaan naar buiten! Nú te koop: vtwonen buitentegels. Met deze stijlvolle tegels kan ook bij jou het goede buitenleven beginnen.

vtwonen buitentegels

De solostone buitentegels zijn indrukwekkend groot in hun afmetingen en prachtig voor elk denkbaar terras. In combinatie met het slimme draagsysteem bieden deze buitentegels bovendien extra mogelijkheden. Hierdoor kun je hoogteverschillen opvangen of allerlei leidingen en kabels onzichtbaar wegwerken. Waar je ook zo weer makkelijk bij kunt als dat nodig blijkt. Mooi én praktisch!

vtwonen buitentegelsMet vtwonen buitentegels als basis creëer je de mooiste plekken buiten. Maak een lijstje met je wensen: waar wil je het liefste zitten of lekker loungen? In de zon of liever in de schaduw? Ga je voor kleine zitplekjes of liever voor een groot terras met een XL tafel voor je zomerse maaltijden met goed gezelschap? Kies je voor nieuw klassiek of juist voor strak en modern? Zo creëer je je eigen droomtuin of -terras!

vtwonen buitentegels naturelDe keramische buitentegels van vtwonen zijn niet alleen erg fraai om te zien, maar ook nog eens bijzonder praktisch. En dat betekent een buitenvloer met weinig onderhoud. Geen gedoe met hogedrukreinigers meer, geen waterkringen en vetvlekken. Of die van rode wijn, koffie of andere nare vervuilers van je mooie terras. De tegels zijn easy to clean en behouden altijd en gegarandeerd hun kleur. Zelfs de felste zon verandert dat niet. Zorgeloos genieten, dat is het echte buitenleven!

vtwonen buitentegels met dessinDuostone tegels maken van je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven en naar te blijven kijken. Wil je echt iets bijzonders, dan kies je voor één van de ingetogen duostone Dessins, zoals hier dessin Floret, die een geweldig effect geeft aan je terras. Bijzondere vormen met een vintage look!

Nieuwe buitentegels

Dat wordt groots buiten leven met de nieuwste buitentegels van vtwonen. Extra groot formaat en met uistraling van natuursteen, maar mét de voordelen van keramiek. Nu bij de dealer!
Voor meer informatie of een verkoopadres bij jou in de buurt www.vtwonenbuitentegels.nl

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 15 mei 2016 om 23:13

Beste VT Wonen,

Ik vind de staande lamp uit nr 4 2016 op pagina 41 zo mooi. Weten jullie hoe deze heet en waar de lamp te koop is?

Hartelijke groet,
Wendy

>

Anoniem op 17 mei 2016 om 12:46

Hoi Wendy, dat zijn we inderdaad vergeten te vermelden. Oeps! De lamp is van Anglepoise: https://www.anglepoise.com/

>

Anoniem op 8 april 2016 om 21:51

Zit heerlijk inspiratie op te doen in vt wonen 032016, de vloerkleden op pag 14 vind ik erg mooi.....
Kunnen jullie me vertellen waar ik die kan kopen ?
Alvast dank en groet Marthine

>

Anoniem op 27 september 2015 om 15:24

Ik had de lamp bottle gezien in de folder van de karwei. Echter toen ik ging kijken hadden ze hem alleen maar in doos. Ik zou hem graag eens aan zien. Ik denk namelijk dat ik hem echt mooi vind maar kan dat zo uit de doos moeilijk beoordelen. Hebben jullie een tip voor een winkel (liefst in de buurt van Haarlem) waar ik die lamp kan bewonderen. Hoor graag van jullie. Mvg Marjolein

>

Anoniem op 28 september 2015 om 07:57

Beste Marjolein, konden ze de lamp bij KARWEI niet voor je uit de doos halen? Een verkoopadres hebben we zo niet voor je op voorhand. Je kunt eens kijken op deze pagina: http://www.vtwonen.nl/verkoopadressen/ Als je filtert op 'vtwonen lampen' en Haarlem als woonplaats invult, vind je verkoopadressen in de buurt. Wel adviseren we je eerst even te bellen om te horen of ze ook daadwerkelijk de Bottle lamp verkopen. Succes!

>

Anoniem op 21 juli 2015 om 23:30

Genoten weer van het augustus nummer en verliefd geworden op de bloemen print op blz 037.waar kan ik de kopen?

>

Anoniem op 22 juli 2015 om 10:23

Beste Jennifer, mooi is ie hè! De print hebben we gevonden bij Anders nog iets. Misschien kun je daar eens informeren of ze 'm nog op voorraad hebben? http://www.anders-nog-iets.nl/?page_id=72

>

Anoniem op 7 juli 2015 om 19:46

Hallo VT Wonen team,
Ik vroeg mij af waar ik op de website de vitrinekast (groen) (met de twee deurtjes op de hoofdafbeelding) terug kan vinden?? Groetjes!

>

Anoniem op 9 juli 2015 om 07:50

Beste Maaike, deze kast hebben we bij de Weldaad in Amsterdam gevonden: https://www.weldaad.com/nl/

>

Anoniem op 8 april 2015 om 12:32

The 'Good enough is the new perfect' print, do you know where I can purchase this please?

>

Anoniem op 4 april 2015 om 13:26

Ik vind de eettafel in het wit geweldig, maar ik zie hem alleen in het offblack in de shop. Jullie programma vind ik geweldig....

>

Anoniem op 7 april 2015 om 08:42

Beste Ina, dat klopt. We durven ook niet te zeggen wanneer de witte variant in de shop verschijnt. Houd de shop in de gaten.

>

Anoniem op 26 maart 2015 om 14:54

Hallo vtwonen..op blz 151 is de conceptshop...maar kan ik die artikelen niet op jullie site vinden? Ik zoek de posters zoals bv "hoera het is vandaag"?

>

Anoniem op 24 maart 2015 om 20:24

Hallo, Waar komt die leuke ronde eettafel vandaan?

>

Anoniem op 8 april 2015 om 10:51

Beste Rebecca, deze ronde eettafel komt uit onze eigen vtwonen collectie. Helaas is de tafel op dit moment nog niet in de kleur wit te bestellen. Houd onze shop in de gaten!

>

Anoniem op 24 maart 2015 om 14:14

Ik ben op zoek naar de hk living factory m lamp van pagina 41 (april 2015) Ik kan deze mooie kleur online (nog?) niet vinden...

Shop suggesties

Inspiratie suggesties