vtwonen

Maak kans op een KARWEI cadeaukaart

Leuk dat je de moodboard quiz hebt gedaan! Wil jij kans maken op een KARWEI cadeaukaart t.w.v. €250,-? Vul dan snel het formulier in. Meedoen kan t/m 14 november

Nieuwe woonstijlen van KARWEI

Gefeliciteerd C. Groot Bluemink, jij wint de cadeaukaart! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anja van balen op 22 oktober 2016 om 06:59

Heel leuk die prijs wij willen de slaapkamer van onze zoon opknappen. Dat heeft hij echt verdient hij studeert hard hij werkt hard en daar bij helpt hij ook mij nog omdat ik sommige dingen niet meer zelf kan ik ben trots op hem (en ook op mijn dochter) nu afwachten ! Groetjes van Anja

>

Jacqueline op 17 oktober 2016 om 22:23

Wat een leuke prijs. Mocht ik deze prijs mogen winnen dan zou ik hem heel graag kado willen geven aan mn dochter. Ze heeft net met haar vriend en hun zoontje (van 6, 5 maand) een nieuw huurflatje gekregen en ze zouden dit tegoed heel goed kunnen gebruiken voor het inrichten van hun flat. Groetjes van een hele trotse moeder.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties