Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

vtwonen telefoon
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Abonnement bestellen

Leuk dat je een abonnement bij ons wilt afsluiten. Een nieuw abonnement vraag je eenvoudig online aan via de website van vtwonen. Vind je het fijner om telefonisch een abonnement af te sluiten of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

VT wonen direct contact hartje

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

vtwonen telefoon
Bel 088 - 550 01 07
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

vtwonen min icoon
vtwonen plus icoon

Wat leuk dat je interesse hebt in een abonnement! Op vtwonen.nl vind je onze aanbiedingen en kan je eenvoudig een abonnement afsluiten.

2

Wanneer ontvang ik mijn eerste nummer?

vtwonen min icoon
vtwonen plus icoon

Als je een abonnement bestelt, krijg je een welkomstbevestiging met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Deze datum hangt af van de frequentie van verschijnen. Dat wil zeggen: hoe vaak per jaar het blad van jouw keuze uitkomt.

3

Kan ik mijn abonnement in de toekomst laten ingaan?

vtwonen min icoon
vtwonen plus icoon

Als je je abonnement via internet bestelt, gaat je abonnement automatisch in bij het eerstvolgende nummer, tenzij dit anders staat aangegeven. Wil je je abonnement op een later tijdstip laten ingaan, bel dan met onze klantenservice.

4

Wanneer gaat mijn abonnement in?

vtwonen min icoon
vtwonen plus icoon

Als je een abonnement bestelt, krijg je een welkomstbevestiging met daarin de ontvangstdatum van het eerste nummer. Deze datum hangt af van de frequentie van verschijnen. Dat wil zeggen: hoe vaak per jaar het blad van jouw keuze uitkomt.

5

Ik heb geen welkomstbericht ontvangen, wat nu?

vtwonen min icoon
vtwonen plus icoon

Je krijgt altijd een welkomstbrief van ons met daarin informatie over je abonnement. Als wij jouw e-mailadres hebben, krijg je deze welkomstbrief via de mail, anders via de post. Bewaar deze bevestiging goed, want er staat belangrijke informatie in. Als je 4 werkdagen na het bestellen van je abonnement nog geen welkomstbrief hebt gekregen, neem dan contact op met onze klantenservice.

6

Kan ik een nieuw abonnement in het buitenland bestellen?

vtwonen min icoon
vtwonen plus icoon

Ook buiten Nederland blijf jij je favoriete blad gewoon lezen. De meeste tijdschriften van DPG Media bezorgen we namelijk ook in het buitenland. Hier gelden wel aparte voorwaarden voor (met uitzondering van België):

  • Je kunt geen abonnement met welkomstgeschenk of korting kiezen
  • De levering van een tijdschrift kan tot 2 weken duren
  • Je abonnement wordt voor minimaal een jaar afgesloten
  • Betaal je niet via automatische incasso, dan krijg je een betaalverzoek toegestuurd

Wil je meer informatie over de kosten van een abonnement in het buitenland? Neem contact met ons op.

  • Woon je in België?

Goed nieuws! Dan betaal je helemaal geen verzendkosten.

Kijk hier voor alle informatie over een abonnement nemen vanuit België.

7

Herroepingsrecht

vtwonen min icoon
vtwonen plus icoon

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de aanschaf van je abonnement te herroepen. Dit betekent dat je de aanschaf van je abonnement ongedaan maakt. De eventueel al geleverde nummers moet je wel betalen. Neem contact met ons op en we helpen je je abonnement ongedaan te maken.

8

Hoe kan ik een los nummer bestellen?

vtwonen min icoon
vtwonen plus icoon

Wil je een nummer lezen dat niet meer in de winkel ligt? Dat kan! Als je vaker losse nummers koopt, is het trouwens voordeliger om een abonnement bij ons af te sluiten. Hier lees je hoe je een los nummer van jouw favoriete tijdschrift bestelt.

Op www.magazine.nl vind je een breed assortiment van zowel nieuwe als eerder verschenen tijdschriften. Hier bestel je je favoriete tijdschrift los, 365 dagen per jaar. Natuurlijk kun je ook iemand anders een los tijdschrift cadeau doen. Als je wil bezorgen we het tijdschrift in een mooie cadeauverpakking. Dit kost je maar € 0,95 extra.

Magazine.nl verzendt wereldwijd tegen lage kosten.
Bestellingen worden binnen 3 werkdagen afgeleverd op het door jou opgegeven adres binnen Nederland. Bestellingen boven de € 4,75 worden gratis bezorgd binnen Nederland! Bestellingen boven de € 2,95 bezorgen wij ook in het buitenland.

9

Hoe kan ik een abonnement cadeau geven?

vtwonen min icoon
vtwonen plus icoon

Iemand een abonnement geven is natuurlijk een hartstikke leuk cadeau. Daarom denken wij ook aan jou! Want sluit je bij ons een abonnement af, dan krijg je tot 50% korting op een 2e abonnement!

Een cadeau-abonnement vraag je online aan via de website van het tijdschrift dat je cadeau wilt doen. Dit kan ook op www.magazine.nl. Sluit je liever telefonisch een abonnement af? Bel met onze klantenservice. Al onze abonnementen kun je cadeau geven aan iemand. 
Houd wel rekening met de abonnementsvorm. Als je een abonnement cadeau geeft tot wederopzegging en je wilt niet dat het abonnement doorloopt na de eerste periode, zorg dan dat je de opzegging op tijd doorgeeft. In de welkomstbevestiging staat of het abonnement aflopend of tot wederopzegging is.

vtwonen direct contact
Direct contact met één van onze medewerkers? vtwonen telefoon Bel 088 - 550 01 07 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur