Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

vtwonen telefoon
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Meer van vtwonen

vtwonen is natuurlijk niet alleen bekend van het tijdschrift en de shop, maar ook van de inspirerende video's, tv programma's, de nieuwsbrief en natuurlijk de Woonbeurs!

VT wonen direct contact hartje

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

vtwonen telefoon
Bel 088 - 550 01 07
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

vtwonen Video
vtwonen ♥ video! Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal om iedere donderdag te kijken naar weer een nieuwe video. Inspirerende series met advies van de stylisten, leuke doe-het-zelf-ideeën en bijzondere binnenkijkers. Kijk ook de terugblik van de stylisten op de tv-afleveringen op ons YouTube-kanaal of op onze site. Happy viewing! Hier vind je onze video’s.

vtwonen TV
Met Weer verliefd op je huis, Zelf aan de slag en het nieuwe programma Verbouwen of Verhuizen helpt vtwonen stellen met een make-over van hun huis. De stylisten overbruggen woonsmaken, inspireren en geven advies. Op vtwonen.nl/tv kun je alle uitzendingen nog eens terugkijken en de gebruikte producten per aflevering shoppen. Veel kijkplezier!
bekijk je lievelingsprogramma op vtwonen tv
Weer verliefd op je huis 
Verbouwen of verhuizen 
Zelf aan de slag 
Passen jij en je huis nog bij elkaar? Doe de verbouwen of verhuizen test!

Vtwonen nieuwsbrief
vtwonen wekelijks is de nieuwsbrief van vtwonen waarin we je inspireren met binnenkijkers, doe-het-zelf-ideeën, stylingtips, metamorfoses, video’s, adressen en woonspullen waar we hebberig van worden. De nieuwsbrief is voor iedereen die van wonen én van vtwonen houdt. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in. Je ontvangt als nieuwe abonnee bovendien 10 euro shoptegoed voor onze shop.

Vtwonen Beurs
Klik hier voor alle informatie omtrent de vtwonen beurs

 

vtwonen direct contact
Direct contact met één van onze medewerkers? vtwonen telefoon Bel 088 - 550 01 07 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur