Beken kleur in de keuken

In samenwerking met bshkeukenpijler

beeld vtwonen Beeld

Wit of zwart, hoogglans of mat; als we een keuken kiezen, gaan we vaak voor een veilige kleur. Logisch, want je moet het minstens 10 jaar mooi vinden. Maar wat als je nou wel een keer zin hebt in kleur? Zo vrolijk jij je keuken iedere keer in een handomdraai op. (in samenwerking met Bosch Huishoudapparaten)

Lees verder onder de advertentie

Trend: veel kleur

We kunnen er niet omheen de keuken krijgt steeds meer kleur, tenminste in de winkels. Leuk, zo’n mintgroene koelkast of die blauwe kastjes, maar vind je dat nog over tien jaar? En schrik je potentiele kopers niet af als je wilt verkopen? Gelukkig kun je nu snel en makkelijk de kleur van je keuken aanpassen.

Coole koelkast

Bij Bosch hebben ze namelijk iets slims bedacht: verwisselbare frontjes voor je Vario Style koel-vries-combinatie, in maar liefst 24 verschillende kleuren. Hij is er van aquablauw tot espresso-bruin. De deurpanelen zijn voorzien van haken en magneten, waardoor je ze er met een paar handige bewegingen gemakkelijk op en af klikt. Kies in de herfst voor het warme champagne. Toe aan wat anders? Dan verander je de koelkast gemakkelijk in een zachte tint, zoals Light Rose.

beeld vtwonen Beeld
De verwisselbare frontjes zijn er in 24 kleuren! Beeld

Probeer het zelf!

Lees verder onder de advertentie

De Vario Style deurpanelen in het echt bekijken? Kom dan vooral eens langs in inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp, waar je ze naar hartenlust mag komen uitproberen. Je kunt er trouwens ook terecht voor al je andere vragen en vrijblijvend advies met betrekking tot keukenapparatuur van Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF.

Style af met accessoires

Met accessoires in dezelfde kleur maak je de styling helemaal af. Heb je een roze deurpaneel op je koelkast? Shop dan deze mooie accessoires, zet een grote bos pioenrozen op je aanrecht en voilà: je keuken heeft een heel andere, kleurige look!

Lees verder onder de advertentie

Bron: Bosch Huishoudapparaten