8 handige keukenhulpjes

beeld vtwonen Beeld

In een goed werkbare keuken geldt: ‘less is more’. De ruimte in de keuken is vaak beperkt en die wil je slim benutten. Weg dus met overbodige gadgets, die uiteindelijk ergens achter op een plank liggen te verstoffen. Wij zetten acht producten op een rij die jouw keuken prettig werkbaar maken. (in samenwerking met Bosch Huishoudapparaten)

Klein maar fijn

Een simpel item als een sponshouder houdt het keukenblad een stuk opgeruimder. Dit exemplaar van Umbra hang je op aan de kraan of aan de rand van de gootsteen. Je gebruikt hem als opberger voor je spons, maar ook voor je afwasborstel en zeep. Gemaakt van kunststof, dus je maakt hem makkelijk schoon.

Handige ovenfunctie

Je kookboek kan een avond dichtgeklapt blijven als je Assist laat helpen om de ideale oveninstellingen te kiezen. Een heleboel Bosch ovens bieden deze handige functie. Jij selecteert het gerecht dat je maakt, de oven zorgt voor de juiste verwarmingsstand, temperatuur, stoomintensiteit en tijdsduur.

Bamboe snijplank

Vind jij groenten snijden een vervelend klusje? Met deze snijplank wordt het leuk(er). Het aanrecht blijft namelijk schoon als je groenten snijdt met de Cutting Board & Tray. Onder de snijplank zit een kunststof bak waar de snijdsels rechtstreeks in worden opgevangen. De plank zelf is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe, dat ook nog eens een natuurlijke antibacteriële werking heeft.

Lees verder onder de advertentie

Lekker verse groenten

Van de Bosch koelkastlades met VitaFresh plus kun je de temperatuur en de luchtvochtigheid variabel instellen. Doordat je groenten, maar ook fruit en andere versproducten, onder de ideale omstandigheden bewaart, blijven ze langer vers en kun je lekker efficiënt boodschappen doen!

Perfect gedroogde vaat

Vaatwassers zijn de afgelopen jaren steeds stiller en zuiniger geworden. Het enige minpunt is dat plastic er vaak niet helemaal droog uit komt. Met de hand nadrogen is dankzij de droogkracht van een PerfectDry vaatwasser niet meer nodig. Fijn!

Multifunctionele kom

Met deze handige melamine (en vaatwasbestendige) schaal van Zone Denmark kun je je eten voorbereiden, serveren én opbergen. Met het deksel sluit je de kom af en fungeert hij als vershoudschaal. Daarnaast is het deksel ook los te gebruiken als onderzetter, schotel of dienblad. De set is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is een stijlvolle eyecatcher in iedere keuken.

Opgeborgen messen

Een leeg aanrecht werkt het prettigst en zorgt ervoor dat de keuken niet rommelig oogt. Dankzij deze messenorganiser van Joseph Joseph hoef je geen los messenblok op je werkblad neer te zetten. Hij past gemakkelijk in de besteklade en houdt je messen netjes geordend.

Lees verder onder de advertentie

Vol verrassingen

Heb jij juist extra ruimte nodig in je besteklade? Dan is deze Kikkerland Crab Multi Tool de oplossing. Deze tool in de vorm van een krab zit vol verrassingen. Zo vind je onder andere een schaar, flesopener, schroevendraaier en blikopener. Ook handig voor op vakantie!

Bron: in samenwerking met Bosch Huishoudapparaten

Lees verder onder de advertentie