WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zorg voor verrassingen in je interieur

Je maakt je huis persoonlijk door middel van het toevoegen van kleur, bijzondere meubels en unieke accessoires. Wij tippen je over hoe je jezelf en anderen juist verrast met jouw inrichting. (in samenwerking met Karwei)

Kleurgevoel

Weet je wat onze vtwonen stylisten en alle interieurbloggers en vloggers met elkaar gemeen hebben? Ze experimenten en spelen met kleur. En dat kun jij ook. Kwestie van een beetje of een boel lef. Neutrale kleuren vormen een heerlijke basis, maar een beetje knallen mag best. Er is vast wel een geschikte wand in huis waar je mee kunt experimenteren.

Vertrouw op je intuïtie en het kan al bijna niet meer mis. Om klein te beginnen kies je eerst voor (een afgeleide van) je lievelingskleur. Gun jezelf de tijd om eraan te wennen en in het ergste geval verf je hem simpelweg weer over.

Met een twist

Een supersize familiebank kan het hart van het huis vormen om met zijn allen neer te ploffen. Aan een drie meter lange tafel met comfortabele stoelen kun je eindeloos tafelen. Maar een interieur hoeft niet altijd serieus te zijn, er mag ook best wat humor in zitten. Bijvoorbeeld door een opvallende kleur te kiezen. Of kies eens voor een afwijkend meubelstuk op jouw stijl. Zo is bijvoorbeeld een oosterse lamp in een strak interieur veel krachtiger dan een hele oriëntaalse kamer.

Finishing touch

Tierelantijnen maken een interieur al gauw rommelig, dus ga eens voor één opvallend item dat indruk maakt. Dat kan een bijzondere lamp zijn, een opvallend behangetje, een uniek (wand)object, of een daybed midden in de kamer. Zo’n item wordt dan opeens een echte eyecatcher in de ruimte. Combineer bijvoorbeeld authentieke details en moderne elementen en laat je vooral niet weerhouden door praktische bedenkingen, want niets is onmogelijk.

Onverwachte combinaties

Het geheim van verrassingen in huis zit ‘m vooral in het mix & match effect. Het is veel beter te realiseren dan stug vasthouden aan één stijl in huis en levert als vanzelf originele resultaten op. Blijf simpelweg bijschaven tot het goed voelt en je verrassende interieur ook jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Meer inspiratie opdoen?  Dat kan, bij Karwei vind je nog veel meer voorbeelden ideeën om de woonkamer en eetkamer in een handomdraai van een compleet nieuwe look te voorzien.

Bron: in samenwerking met Karwei

 

 

nog meer: Karwei