WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo besproei je je tuin

Nu het buitenleven echt begonnen is, is het zaak om goed voor je tuin te zorgen. Bewatering is hier een belangrijk onderdeel van. Voor het besproeien van jouw bloemen en planten kun je diverse methodes gebruiken. KARWEI heeft een uitgebreid assortiment aan Gardena producten, zodat je ook voor jouw tuin de juiste sproeioplossing kunt vinden. (promotie)

karwei tuin

De juiste bewateringsmethode

Elke klus vraagt om een andere bewateringsmethode. Zo is het reinigen van een terras of de velgen van je auto in een mum van tijd gepiept met een spuitpistool met een harde straal. Grotere oppervlaktes kun je eenvoudig sproeien met een zwenksproeier. Wanneer je deze op de gewenste plek zet, hoef je zelf niets meer te doen.

Gardena Micro-drip

Voor het water geven van je bloemen en planten, kun je natuurlijk een tuinslang of een gieter gebruiken. Maar echt handig is het Micro-drip systeem van Gardena. Deze leg je eenmalig aan in jouw bloembed of op het terras voor alle terraspotten. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Gebruik dan een watercomputer zodat je zelf kunt instellen op welke momenten je de planten water wilt geven. Ideaal voor de momenten dat je niet thuis bent, zoals tijdens de zomervakantie.

besproeien zonnebloemen karwei

Mix and match

Omdat Gardena een compleet assortiment aan bewateringsproducten biedt die allemaal op elkaar passen, kun je diverse producten handig met elkaar combineren. Niet voor niets is de Gardena koppeling dan ook de standaard waterkoppeling.

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI werken samen! Bij alle KARWEI bouwmarkten vind je de vtwonen basics. Maar ook voor het complete vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Van kliklaminaat tot behang en van kant-en-klaar gordijnen tot lampen, alles over basics voor je huis vind je hier.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei