kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Warme uitstraling op de vloer

Een mooie vloer is pas af met een mooi vloerkleed onder je voeten. Voor een warme uitstraling én warme voeten. Maar hoe kies je een vloerkleed dat past bij de inrichting van jouw huis? Met deze tips helpen we je op weg. (promotie)

Bekijk de ruimte

Bekijk eerst de grootte van de ruimte. Heb je een ruime woonkamer? Dan breekt een klein kleed de grote ruimte en maakt deze knusser. Leg je het vloerkleed onder meubels, zoals bijvoorbeeld een salontafel, dan lijkt de ruimte vaak groter. Dit is een goede oplossing voor een kleine woonkamer die je groter wilt laten lijken. Trek je het karpet van de tafel door naar onder de bank, dan vormen de losse meubels samen een mooi geheel.

Kleurig geheel

Qua kleur is de keus natuurlijk aan jou! Heeft het interieur een natuurlijke uitstraling dan kan het spannend zijn om voor een kleurig hoogpolig tapijt te kiezen. Liever alles in één stijl? Het handgemaakte katoenen thread grijs vloerkleed uit de nieuwe vtwonen basis collectie past mooi bij een lichtgekleurde houten vloer. Heb je een bankstel in een neutrale kleur? Kies dan misschien juist voor een opvallende kleur op de vloer. Het vtwonen vloerkleed thread is bijvoorbeeld ook in petrol verkrijgbaar. Zo krijgt de hele ruimte meteen een oppepper!

vtwonen vloerkleed

Nooit uitgekeken raken

Houd je van een beetje afwisseling in je interieur? Het vtwonen vloerkleed Stripe heeft twee kanten: zwart met witte streep of visa versa. Door het kleed om te draaien, creëer je meteen een hele andere look in huis. Zo raak je er nooit op uitgekeken! Ook erg fijn: het vloerkleed is gemaakt van wol, lekker warm aan je voeten!

vtwonen-vloerkleed

Robuust op de vloer

Meer een robuust type? Ook voor de industriële look heeft de vtwonen basiscollectie een passend kleed. Het laagpolige vloerkleed Sleets past door haar grijstinten zowel mooi in een licht als gemixt interieur én is in twee formaten (130×200 cm en 170×240 cm) verkrijgbaar. Handig!

Gebruik je oude kranten opnieuw

De juiste afmeting van het kleed bepalen, is misschien nog wel de meest lastige beslissing. Onze tip: leg kranten op de vloer. Zo ontdek je snel en makkelijk wat de juiste afmeting voor een vloerkleed in jouw interieur is. Een miskoop is verleden tijd.

vtwonen ♥ KARWEI

De vloerkleden van vtwonen vind je nu ook bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende kleuren en dessins voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei