vtwonen

vtwonen voor de ramen

Om van je huis je thuis te maken is het belangrijk dat de basis klopt. Een mooie vloer, muren en raamdecoratie helpen daarbij. Met de nieuwe collectie raamdecoratie van vtwonen laat je het licht binnen en houd je nieuwsgierige blikken buiten. (promotie)

vtwonen gordijnen

Wensen per ruimte

Ieder raam vraagt om een andere vorm van verduistering. In de woonkamer wil je waarschijnlijk het daglicht goed binnenlaten terwijl je lekkerder slaapt in een verduisterde kamer. Met de rolgordijnen en kant en klaar gordijnen uit de vtwonen basiscollectie kun je alle kanten op.

Sneeuwwit of hemelzwart

Een woonkamer badend in het (zon)licht maakt blij. Met het lichtdoorlatende rolgordijn ‘snow’ van vtwonen speel je met het licht, maar geniet je ook bescherming. Fijn als je bijvoorbeeld ‘s ochtends nog even de wereld buiten wilt houden. Voor een spannend contrast kun je kiezen voor de kant en klaar-gordijnen in de tinten sky zwart of breeze grijs.

vtwonen rolgordijn

Welterusten!

Fijn voor de slaapkamer zijn de rolgordijnen uit de vtwonen basiscollectie. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in mooie basic tinten met namen geïnspireerd op het weer zoals: morningdew, raindrops, breeze, cloud en ice. Voor de lichte slapers onder ons: morningdew en raindrops rolgordijnen verduisteren ook. Vind je het juist fijn om door het daglicht wakker te worden gemaakt? Dan kies je voor de lichtdoorlatende tinten.

vtwonen rolgordijn

vtwonen ♥ KARWEI

De rolgordijnen en kant en klaar gordijnen van vtwonen vind je nu ook bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de stoffen en kleuren voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Ivon Pieterse op 11 oktober 2016 om 16:28

Welk rolgordijn is het op het tweede plaatje?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties