WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Voortaan vind je een groot deel van de vtwonen-collectie bij KARWEI. Denk aan vloeren, gordijnen, behang, muurstickers; Kortom de basis voor je huis. Maar er is meer. Zoals een hele mooie prijs die je kunt winnen omdat we onze samenwerking willen vieren. (promotie)

Wooninspiratie

Behalve de producten in de schappen, haal je voortaan ook het vtwonen gevoel in huis bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten van KARWEI vind je speciale inspiratiepleinen om je een idee te geven hoe de vtwonen basics in jouw woonstijl passen. De inspiratiepleinen vind je in Apeldoorn, Best, Sneek, Hendrik Ido Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Hoogvliet, Broek op Langedijk, Ede, Ettenleur. In speciale vtwonen stellingen vind je inspiratie én de producten die zijn gebruikt in de voorbeeldkamers. Inspiratie voor de slaapkamer, de werkkamer en de woonkamer. Makkelijk en fijn!

3x stijlkamers

Ook op de vt wonen&design beurs hebben vtwonen en KARWEI de handen ineen geslagen. Vlakbij het vtwonen huis, vond je drie prachtige stijlkamers ingericht volop slimme styling- en doe-het-zelf-ideeën.

vtwonen lamp

Winnen!

En tenslotte, omdat we de samenwerking willen vieren, maak je kans op een hanglamp uit de vtwonen collectie. Die je voortaan dus ook bij KARWEI kunt vinden: de vtwonen Galaxy t.w.v. € 249,- (zie afbeelding). Met een diameter van 71 centimeter een echte blikvanger. Laat hieronder jouw gegevens achter en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Meedoen kan t/m 25 oktober.

Gefeliciteerd M. Hoogesteger! De lamp komt naar je toe.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei