vtwonen

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Voortaan vind je een groot deel van de vtwonen-collectie bij KARWEI. Denk aan vloeren, gordijnen, behang, muurstickers; Kortom de basis voor je huis. Maar er is meer. Zoals een hele mooie prijs die je kunt winnen omdat we onze samenwerking willen vieren. (promotie)

vtwonen collectie

Wooninspiratie

Behalve de producten in de schappen, haal je voortaan ook het vtwonen gevoel in huis bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten van KARWEI vind je speciale inspiratiepleinen om je een idee te geven hoe de vtwonen basics in jouw woonstijl passen. De inspiratiepleinen vind je in Apeldoorn, Best, Sneek, Hendrik Ido Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Hoogvliet, Broek op Langedijk, Ede, Ettenleur. In speciale vtwonen stellingen vind je inspiratie én de producten die zijn gebruikt in de voorbeeldkamers. Inspiratie voor de slaapkamer, de werkkamer en de woonkamer. Makkelijk en fijn!

3x stijlkamers

Ook op de vt wonen&design beurs hebben vtwonen en KARWEI de handen ineen geslagen. Vlakbij het vtwonen huis, vond je drie prachtige stijlkamers ingericht volop slimme styling- en doe-het-zelf-ideeën.

vtwonen lamp

Winnen!

En tenslotte, omdat we de samenwerking willen vieren, maak je kans op een hanglamp uit de vtwonen collectie. Die je voortaan dus ook bij KARWEI kunt vinden: de vtwonen Galaxy t.w.v. € 249,- (zie afbeelding). Met een diameter van 71 centimeter een echte blikvanger. Laat hieronder jouw gegevens achter en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Meedoen kan t/m 25 oktober.

Gefeliciteerd M. Hoogesteger! De lamp komt naar je toe.

Bron: in samenwerking met KARWEI

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Yvonne op 16 januari 2016 om 20:57

Ik neem aan dat de actie afgelopen is, maar de lamp is het waard om alsnog te reageren en dan maar heel hard te hopen dat de actie geldig is t/m 25 oktober 2016 en ik de lamp dan win. Uiteraard :)

>

vtwonen op 18 januari 2016 om 08:27

Beste Yvonne, de actie is inderdaad afgelopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaar is ook in dit bericht bekendgemaakt.

>

R. Veenstra op 3 november 2015 om 15:51

wie heeft deze prachtige hanglamp gewonnen?

>

vtwonen op 4 november 2015 om 08:28

Oeps, dat hebben we nu in het artikel vermeld!

>

Marjolein Kwakkel op 2 november 2015 om 18:28

Echt een prachtige hanglamp, hopen maar!

>

Paula op 4 oktober 2015 om 23:21

Jaaa voor mij (hoop ik tenminste ;-)

>

Leida Leatemia-Sabee op 26 september 2015 om 11:25

Interresant

>

Ingrid Plasmeijer op 26 september 2015 om 11:03

Gefeliciteerd met jullie samenwerking. Vt-wonen collectie is eigenlijk al enige tijd te koop in Karwei.
Nu er nog meer verschillende soorten artikelen bij komen vind ik geweldig. Redenen te meer om vaker bij Karwei
binnen te wippen in Breda, want daar zit een XL karwei.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties