vtwonen

Vloeren leggen in een handomdraai

Een nieuwe vloer uitzoeken is één ding, maar hem ook nog zelf leggen… Grijp jij liever naar de telefoon om je handige schoonvader om hulp te vragen? Met de vtwonen easy looselay pvc vloeren heb je geen handyman meer nodig als je zelf je vloer wilt leggen. Dit systeem werkt zo simpel, dat doe je gewoon lekker zelf. (promotie)

looselay vloer

Eyecatcher op de grond

Net als meubels is ook de vloer een belangrijk onderdeel in huis. Er wordt op geleefd, dús hij mag ook gezien worden. Daarom wil je natuurlijk wel een eyecatcher op de grond hebben die het interieur warmte geeft in kleur en in gebruik.

Een levendige vloer

Een snelle en mooie oplossing is een vtwonen looselay pvc vloer. Dit model vloer is verkrijgbaar in zeven levendige kleuren. Mooi om één kleur door te trekken in iedere kamer in huis, of juist in iedere ruimte een ander kleur te gebruiken. De vtwonen looselay pvc vloer met houtstructuur staat bijvoorbeeld bijzonder mooi in de woonkamer. Het maakt de kamer warmer en door de houtstructuur lijkt het net of je een echte houten vloer hebt. De betonnen vloer look staat stoer in de werkkamer, maar geeft tegelijkertijd het gemak van een warmte vasthoudende vloer.

Ondervloer als basis

Een pvc vloer is eigenlijk niks anders dan een kunststof vloerbedekking en daarom makkelijk te leggen en makkelijk in onderhoud. Wat erg handig is voor de hobby doe-het-zelver, is dat je de vloer in elke maat of vorm kunt snijden. En met bijpassende lijm kun je de vloer heel makkelijk leggen. Zorg er wel voor dat je een drukvaste, scheurvrije en schone ondervloer als basis gebruikt.

vtwonen looselay vloer

Sfeerverhogend en krasbestendig

Fijne feitjes aan een vtwonen looselay pvc vloer zijn: de vloer is sfeerverhogend door de levendige structuren, voelt warm aan (dus geen koude voeten meer!), het isoleert geluid, is makkelijk te onderhouden met een dweil, doekje of stofzuiger én is slijtvast en krasbestendig. Kortom: ideaal voor in de keuken (waar nog wel eens gemorst wordt), de badkamer, de kinderslaapkamer (waar lekker gespeeld wordt) en natuurlijk de woonkamer. En niet onbelangrijk: de vtwonen looselay pvc vloer geeft je 12 jaar garantie!

vtwonen ♥ KARWEI

Het leuke is dat alles wat je nodig hebt om een vloer in huis te leggen te vinden is bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende prints en kleuren voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties