vtwonen

Stoer wonen in grijstinten

Grijs, een kleur die in al haar onopvallendheid al lang meegaat en nu weer bovenaan de trendladder staat! Grijs kent zoveel variatie, zeker in woonstijl. Verschillende tinten grijs leveren een stoere combi op waarbij een ruimte wordt aangekleed. Van stoer & industrieel tot warm & knus; met grijze kleuren kun je alle kanten op! (promotie)

vtwonen gordijnen

Mooie grijstinten

Het duurt niet lang meer of de kachel en de kaarsjes gaan weer aan. Op naar knusse tijden! En dit gevoel verhoog je nog meer door je interieur er op aan te passen, in mooie grijstinten bijvoorbeeld. Houd je wel van knus maar laat je ook graag de ‘tough’ industrial look terugkomen in je interieur?

vtwonen lambrisering

Stoer wonen

Stoer wonen kan heel goed wanneer je bijvoorbeeld een lichtgrijze wand in de vtwonen kleur light grey combineert met een donkere vloer zoals de vtwonen loft laminaat in de kleur grafiet. De muur geeft de kamer een stoere ‘werk’look, terwijl de donkere vloer de warmte terugbrengt door de koele kleur van de muur op te vangen. Een licht vloerkleed zoals de sleets van vtwonen in grijs, wordt dan de echte eyecatcher van de kamer.

vtwonen behang

vtwonen grijs

Zo maak je de look af

Accessoires die deze look verder afmaken komen het beste tot hun recht in koper, brons, messing of hout tinten. De koperen hanglamp Bright brons van vtwonen staat bijvoorbeeld bijzonder goed boven een lichthouten eettafel met een leuke verzameling van vintage stoelen er omheen.

Donkergrijs en fris wit

Heb je juist zin in een donker(grijze) muur maar wil je de gehele ruimte niet al te donker laten uitvallen? Grijstinten staan ook verrassend mooi met wittinten. Frisse wittinten heffen het zware accent van donkere tinten op en combineren stoer met andere grijstinten zoals een licht grijze stoel of een licht grijze vloer. De wittinten laat je daarnaast mooi terugkomen in de gordijnen zoals het vtwonen kant en klaar gordijn in thunder zwart. De naam van de gordijnen klinkt donkerder dan dat ze zijn. Deze gordijnen passen erg mooi in een lichte werkkamer met grijze vloer.

vtwonen muurstickers

vtwonen gordijnen

Trendy accessoires

Wat een grijze kamer met stoere look helemaal afmaakt is een metalen locker. Vroeger veel gebruikt op de werkvloer, maar nu juist weer helemaal terug als trendy accessoire. Heb je geen plek voor een locker of kun je er geen goedkope op de kop tikken. Deze deursticker locker van vtwonen is een mooi alternatief. Bijvoorbeeld om een kast in de werkkamer of in de hal op te pimpen.

Het leuke is dat alles wat je nodig hebt om deze woonstijlen in je huis toe te passen te vinden is bij KARWEI. Van de vloer, het behang, de gordijnen tot de accessoires.

vtwonen ♥ KARWEI

De producten van vtwonen vind je nu ook bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende items en kleuren voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties