WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Spelen met het licht

Knusse avondjes met de gordijnen dicht, of wakker worden door het zonlicht in de morgen. Sfeer in huis creëer je door te spelen met het licht. De gordijnen krijgen daarin de hoofdrol en kunnen een ruimte er lichter, ruimer, donkerder of gezelliger uit laten zien. De keuze is aan jou! En het leuke is: raamdecoratie is niet alleen nuttig maar ook zó divers; ze mogen gezien worden! (promotie)

De sfeermakers in huis

Gordijnen zijn de sfeermakers in huis. Open of dicht, gekleurd of naturel, ze bepalen het gezicht en de uitstraling van het huis. Gebruik ze daarom goed en kies ze met zorg uit. Lichte gordijnen laten een kamer lichter lijken, zoals de vtwonen kant en klaar gordijn waves in wit, terwijl door donkere gordijnen, zoals de gordijn sky zwart een kamer er knusser maar vaak ook kleiner uitziet. Het is maar net wat je wilt en om welke ruimte in huis het gaat.

vtwonen gordijnen

Welk gordijn past bij jou?

Wat goed is om jezelf af te vragen: ‘Waar dient het gordijn precies voor?’ Een gordijn voor de ramen werkt altijd sfeerverhogend, maar heeft misschien wel meerdere doelen. Wil je ze puur gebruiken als sfeermaker? Of als verduistering? Om pottenkijkers tegen te gaan, maar toch daglicht binnen te laten? In de woonkamer ben je misschien wel op zoek naar hele andere gordijnen dan in de slaapkamer.

vtwonen gordijnen

Kijk naar de inrichting van je huis

Bedenk dus goed welke kleur en materiaal goed samen gaan met de inrichting van je huis. Welke kleur heeft de muur? Wat is de kleur van de bank? De trap? De vloer? Basiskleuren als zwart, crispy wit, goud zand- of muisgrijs doen het altijd goed voor de ramen en passen in iedere ruimte van het huis.

Geen doorkijkjes

Een natuurlijke lichtinval -maar zonder doorkijk voor nieuwsgierige ogen- creëer je door te kiezen voor de kant en klaar gordijnen uit de vtwonen basiscollectie met een lichtdoorlatend of half transparante basis. Wist je dat lichtdoorlatend zelfs mogelijk is met gordijnen in een donkere kleur? De vtwonen kant en klaar gordijn in in sea breeze grijs is bijvoorbeeld lichtdoorlatend en zorgt daardoor voor een mooie diffuse lichtinval. Het vtwonen kant en klaar gordijn sky zand werkt verduisterend en is daarom perfect voor in de slaap- en kinderkamer.

vtwonen gordijnen

Op maat gemaakt

Met de basiscollectie kant en klaar gordijnen van vtwonen, in neutrale tinten, zit je altijd goed. Deze mogen gezien worden! De kant en klaar gordijnen zijn lang waardoor ze op maat te maken zijn. Dit is heel makkelijk te doen door middel van strijkvlieseline of door een zoom aan te brengen met de naaimachine.

vtwonen ♥ KARWEI

De gordijnen van vtwonen vind je nu ook bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende stoffen en kleuren voelen en zien. Alle raamdecoratie is eenvoudig op maat te bestellen bij elke Karwei (levertijd 10 tot 15 dagen).

vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei