WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sfeer in huis met raamdecoratie

Nu de dagen steeds langer duren, wil je graag de gordijnen openen en zoveel mogelijk genieten van het daglicht. Toch is een beetje privacy soms ook lekker. Ook met lichte raamdecoratie kun je dit creëren en behoudt je een frisse look in huis.

Breng kleur in je woonkamer

Met raamdecoratie kun je een accent leggen op je woonkleuren. Houd je van een minimalistisch en wit interieur, maar mis je toch een beetje kleur? Door te kiezen voor raamdecoratie met een mooie tint, krijgt je woning sfeer en persoonlijkheid. De kleur van je gordijnen kun je vervolgens terug laten komen in je woontextiel, zoals kussens en vloerkleden. En houd je van regelmatige afwisseling in je inrichting? Bij KARWEI vind je veel kant-en-klaar gordijnen uit de vtwonen raamdecoratie collectie, waarmee je snel een nieuwe look kunt geven aan je interieur. Met lichtdoorlatende (rol)gordijnen behoud je op een sfeervolle manier het daglicht in huis.

karwei-gordijnen-raamdecoratie

Speelse raamdecoratie voor de kinderkamer

Gordijnen zijn een echte sfeermaker in huis, zo ook in de kinderkamer. Zo vind je in de vtwonen raamdecoratie collectie veel leuke prints en patronen die voor een speels accent in de kinderkamer zorgen. Verduisterend rolgordijn Raindrops heeft een leuk dessin en is verkrijgbaar in diverse maten. Combineer een wit rolgordijn met een wit lichtdoorlatend gordijn voor een frisse look in de jongens- en meisjeskamer.

slaapkamer-karwei-raam-decoratie

Voor een goede nachtrust

Hoewel een zee van licht heerlijk is in de woonkamer en andere leefruimtes in je huis, is het voor een goede nachtrust belangrijk om in een donkere kamer te slapen. Wil je liever geen zware gordijnen omdat je overdag je kamer licht wilt houden? Kies dan voor een combinatie van een fijne vitrage of transparant gordijn en een verduisterend rolgordijn. Op deze manier haal je overdag zoveel mogelijk het daglicht naar binnen en kun je ’s nachts genieten van je welverdiende rust.

gordijnen-raamdecoratie-vtwonen-collectie

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI werken samen! Bij alle KARWEI bouwmarkten vind je de vtwonen basics. Maar ook voor het complete vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Van kliklaminaat tot behang en van kant-en-klaar gordijnen tot lampen, alles over basics voor je huis vind je hier.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei