kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Rolgordijnen in de spotlights

Rolgordijnen voor je ramen zijn alles behalve suf, juist omdat ze zoveel goede eigenschappen hebben. Daarom geven wij je 5 redenen waarom rolgordijnen goed in jouw interieur passen. (promotie)

Praktisch genot

Gordijnen hebben het elke dag zwaar te verduren: open, dicht, open, dicht. Een beetje praktisch gemak is dan handig. Niets is zo vervelend als gordijnen steeds weer in de rails blijven haken. Met rolgordijnen heb je daar geen last van. Fijn. Door het handige koordje en oprolwerk heb je ze in een mum van tijd omhoog of naar beneden gerold. Daarnaast is een rolgordijn geschikt voor elk formaat raam. Zijn ze vies geworden? Met een nat doekje veeg je ze zo weer schoon. Handig!

vtwonen rolgordijn

Speels of strak & stijlvol

Tegenwoordig is er volop keuze in het design van een rolgordijn. Met print of zonder, in meerdere kleuren, met tekst of mooi strak en stijlvol in één favoriete kleur. Je kunt er alle kanten mee op en ze zo samenstellen dat rolgordijnen stijlvol in jouw interieur hangen. Een leuke voor de kinderkamer is bijvoorbeeld het vtwonen raindrops rolgordijn. Met een speels design voor het raam en een verduisterend effect is in slaap vallen geen probleem meer.

vtwonen gordijnen

Speel met het licht

Een ander handig aspect aan een rolgordijn is dat je ze kunt kopen in verschillende soorten stof. Zo kies je voor iedere ruimte in huis een passend rolgordijn. Wil je rust in de slaapkamer? Kies dan voor een verduisterend rolgordijn waar je niks doorheen ziet en die het daglicht buiten houdt. Wil je in de werkkamer gestimuleerd worden om harder te werken? Kies dan bijvoorbeeld voor de vtwonen rolgordijn lichtdoorlatend. Zo word je gestimuleerd door het daglicht, maar kunnen gluurders niet bij je naar binnenkijken.

vtwonen rolgordijn

Ruimtebesparend

Door het gebruik van gordijnen in huis kan een kamer optisch kleiner lijken. Dit is niet het geval met rolgordijnen! Doordat ze direct voor het raam hangen aan een handig ophangsysteem nemen ze geen extra plek in op de vloer en amper voor het raam. Rol je ze omhoog dan zijn ze praktisch volledig uit het zicht. Kortom: ruimtebesparend bezig zijn in het klein.

Makkelijk te plaatsen

En dan last but not least, een fijn aspect aan rolgordijnen is dat ze makkelijk op te hangen zijn. Helemaal de vtwonen rolgordijnen die vanaf nu verkrijgbaar zijn bij KARWEI. Deze rolgordijnen zijn namelijk eenvoudig zelf in de breedte in te korten en worden compleet geleverd met montage-instructie en -materialen.

vtwonen ♥ KARWEI

Het leuke is, dat alles wat je nodig hebt om raamdecoratie in je huis toe te passen, te vinden is bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende stoffen en kleuren voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei