vtwonen

Plakken maar!

Een mooie wandschildering op de muur, tja.. hadden we allemaal maar een kunstenaar in ons schuilen. Voor wie er over droomt ooit die witte muur in huis als schildercanvas te gebruiken hebben we nu een slimme oplossing. Waarom leef je je niet lekker uit met muurstickers? De leukste uit ons assortiment zie je hier! (promotie)

stoer behang

Nooit meer een afspraak vergeten

Wil je nooit meer een verjaardag of afspraak vergeten, maar heb je niet altijd je agenda bij je? Met de handige vtwonen muursticker kalender maak je zelf je eigen kalender op de muur. De stickers zijn beschilderd met krijtverf dus een doekje erover en de sticker kan opnieuw beschreven worden.

muurstickers

Een quote op de muur

Een muur personaliseren doe je gemakkelijk met de muurstickers met letters. Leuk om een spreuk op te hangen in de slaapkamer, de kinderkamer of op de muur boven de eettafel.

Van nieuwbouwdeur naar staldeur

Altijd al landelijk willen wonen? Met de vtwonen deursticker staldeur creëer je dat landelijke gevoel in no time. Leuk op de deur naar de slaapkamer of op een leeg plekje op de muur. Iets minder opvallend maar ook erg leuk is de vtwonen deursticker deur wit. De perfecte sticker om een centrale (saaie) deur in huis mee op te vrolijken.

staldeur deursticker

Locker op de muur

Wij houden erg van de industriële trend in huis, lekker rauw gecombineerd met vintage. Een mooie oude locker op de kop tikken kan nog best lastig zijn. Een leuke oplossing (wanneer je de kastruimte niet perse nodig hebt) is de locker sticker voor op de wand. Niemand die het verschil zal zien.

Say it with words

Met deze vtwonen muursticker tekstballon maak je het zo gek als je zelf wilt. Ook deze tekstballonnen hebben een laagje krijtverf waardoor je er op kunt tekenen of schrijven wat je wilt. Leuk voor in de kinderkamer of in de kinderspeelhoek. Hoeven de kids niet meer de muur als tekenpapier te gebruiken…

muurstickers vtwonen

vtwonen ♥ KARWEI

Het leuke is dat alles wat je nodig hebt om muurstickers of wanddecoratie in je huis toe te passen te vinden is bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende prints en kleuren voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties