vtwonen

Maak een lichtplan voor de donkere dagen

We kunnen er niet omheen, de donkere dagen doen hun intrede. Stiekem toch ook fijn. Wij kijken er naar uit, want vroeg donker betekent: lichtjes aan, het huis gezellig maken en jezelf een beetje verwennen. Die donkere dagen in de laatste maanden van het jaar zijn voor ons hét excuus om wat meer me-time in te plannen. (promotie)

Licht in de hoofdrol

Extra genieten doe je met een goed lichtplan. Met een goed boek bij het haardvuur, uitgebreid koken en lekker lang tafelen met vrienden: bij al deze gelegenheden speelt licht een grote rol. Licht in donkere dagen maakt die lange avonden bijzonder en aangenaam. Maar welke lampen plaats je in welke ruimte? En welke functie moet verlichting hebben? Gelukkig zijn de lampen van de vtwonen collectie daarbij multi-inzetbaar!

woonkamer blauw

De vloerlamp als spotlight

In de woonkamer is het handig om te kiezen voor verlichting dat je kunt dimmen. Of gebruik een vloer- of wandlamp op plekken waar je soms een spotlight nodig hebt. Een mooie vloerlamp waar je de show mee steelt, is de vtwonen vloerlamp Glow. En het leuke is; deze mooie designlamp is ook verkrijgbaar als hang-, tafel- en wandlamp.

vtwonen vloerlamp

Sfeer creëren met licht

Boven de eettafel creëer je sfeer met een hanglamp. Wil je de stijl van de woonkamer doortrekken naar de eetkamer of keuken dan is dit de perfecte plek om de vtwonen hanglamp Glow op te hangen in brons tint. Erg mooi bij een houten tafel en dito stoelen.

Spot on: keukenverlichting

In de keuken is er niets vervelender dan niet kunnen zien wat je precies op het vuur hebt staan. Een XL lamp is hier een goede keuze, zoals de stoere vtwonen hanglamp Galaxy in aluminium. Ook leuk voor boven de eettafel in het wit!

vtwonen hanglamp

Lekker lezen in de luie stoel

Ben je een fanatieke lezer en zit je ’s avonds graag nog even met een boek op schoot? Dan heb je goed licht nodig bij een leeshoek in de kamer of als bedlampje in de slaapkamer. De vtwonen wandlamp Glow is de ideale kanshebber. Hij kan als leeslampje dienen, maar ziet er niet zo uit. Een stijlvol exemplaar, die je makkelijk aan de muur bevestigt.

Met een lichtplan, ingesteld op de belangrijkste kamers in huis, zijn de donkere dagen hartstikke welkom.

vtwonen verlichting

vtwonen ♥ KARWEI

Het leuke is dat alles wat je nodig hebt om al deze verlichting in je huis toe te passen te vinden is bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende prints en kleuren voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties