kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lekker buiten leven

Het voorjaar is eindelijk gearriveerd! En wat is er nu fijner dan heerlijk te genieten van het buiten zijn in je eigen tuin? Bij de eerste mooie dag van het jaar wil je niets liever dan ontspannen in het prille lentezonnetje. Stukje bij beetje maak je je tuin steeds meer klaar voor het zomerseizoen. (promotie)
Karwei tuinKarwei tuinKarwei tuinKarwei tuin

Sfeervolle tuin

Net als bij een huis, begint het inrichten van je tuin bij de vloer. De basis voor de sfeer in je achtertuin wordt gevormd door de ondergrond. Kies je daarbij voor tegels, vloerplanken of siergrind? Dit laatste geeft een gemoedelijke en nonchalante uitstraling aan je tuin en zorgt voor een optimaal zomers gevoel.

Loungen in de zon

Relaxen in de zon gaat het best op een comfortabele plek. Loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en in verschillende prijsklassen. Maak van het meest zonnige plekje in je tuin een echt paradijs en je hoeft niet meer op vakantie. Met zachte kussens, gezellige accessoires en een buitenkachel voor de frisse namiddagen en avonden, geniet je optimaal van de lente.

Voldoende schaduw

Naast een lounge set in de zon, is een schaduwrijke plek minstens zo belangrijk. Op het heetst van de dag wil je buiten kunnen zitten, zonder bang te hoeven zijn voor verbranding of een zonnesteek. Een schaduwdoek beschermt je voor een groot deel tegen schadelijke Uv-stralen en zorgt voor een heerlijke, koele plek op een warme voorjaarsdag. Plaats je tuintafel in de verkoeling en geniet van een lekkere lunch.

Je favoriete plek

Iedereen heeft wel een favoriete plek in de tuin. Toch is dat niet altijd de meest geschikte plek om een lounge set te plaatsen of een terras in te richten. Maak je lievelingsplek in dat geval toch gezellig met een comfortabele tuinstoel en een kacheltje voor lange zomeravonden. Stoel Haïti van de nieuwe tuinmeubelen collectie van KARWEI zit niet alleen heel comfortabel, maar ziet er ook heel zomers uit. Lampions of gezellige tuinverlichting maken de zwoele sfeer helemaal af.

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI werken samen! Bij alle KARWEI bouwmarkten vind je de vtwonen basics. Maar ook voor het complete vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Van kliklaminaat tot behang en van kant-en-klaar gordijnen tot lampen, alles over basics voor je huis vind je hier.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei