kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een vloer om op te leven

Lopen, zitten, rennen, liggen, spelen, dansen; kies voor je huis een mooie vloer, eentje om naar te kijken maar vooral ook om op te leven! (promotie)

vtwonen vloer

vtwonen basiscollectie

In de basis huiscollectie van vtwonen vind je het kliklaminaat in maar liefst 10 verschillende kleuren. Met of zonder v-groef, maar net wat bij jouw huis en smaak past. Het lamimaat is oersterk en met een ‘klik’ supermakkelijk om te leggen. Het moeilijkst is eigenlijk welke vloer je gaat kiezen.

Warm hout

Een warme uitstraling creëer je met het vtwonen Loft laminaat in rots dessin. Een mooie donkere houtstructuur met look-a-like nerven waardoor deze niet van echt hout te onderscheiden is. Mooi in combinatie met donkere tinten, zoals een petrol muur en meubels in verschillende grijstinten.

Licht en romantisch

In een lichte en romantische slaapkamer past het vtwonen Loft laminaat v-groef hoorn prachtig. Door de lichte kleur komt de v-groef lekker strak naar voren, waardoor het net is of je op een houten vloer loopt. De vloer is nog geluiddempend ook, je kunt je lief dus lekker laten doorslapen.

Een fijn voordeel van laminaat is dat het milieuvriendelijk, makkelijk te reinigen en nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Een fijne basis voor jouw huis.

vtwonen slaapkamer

vtwonen ♥ KARWEI

Het kliklaminaat van vtwonen vind je nu ook bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende kleuren en dessins voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei