WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een beetje licht in de duisternis

Het is weer wintertijd. Dat betekent dat het nu snel donker wordt ’s avonds. Maar dit betekent óók dat je best weer eens leuke, nieuwe verlichting uit mag zoeken voor je eigen stek. Vooral in deze donkere dagen doet mooi en goed licht wonderen in huis. (promotie)

We proudly present…

Een lamp aandoen, wordt nog fijner wanneer het licht een aangename sfeer met zich meebrengt. En natuurlijk mogen in de trends van dit (na)jaar de oogstrelende kwaliteiten van verlichting niet ontbreken. Daarom nemen wij je maar al te graag mee naar onze ‘lichtjes in donkere dagen’ die voor een wow-effect zorgen.

Lief licht voor gezelligheid

Een mooie eigentijdse lamp voor boven de eettafel is het bescheiden vtwonen hanglamp Bottle. Deze moderne hanglamp, in de vorm van een fles, geeft een zacht licht door de matte finish op de kap. Het formaat maakt hem subtiel en daarmee ook perfect als leeslamp boven de luie stoel. Laat die koude dagen (bij de warme kachel – met boek) maar komen.

vtwonen hanglamp

vtwonen hanglamp

Sprookjesachtige verlichting in de slaapkamer

Bedlampjes, ze zijn onmisbaar. Dat merk je pas, als je ze niet hebt. Een perfecte kandidaat is de vtwonen wandlamp Glow. Dit mooie witte lampje, bevestig je met gemak aan de muur. En wat hem echt de spetter van je kamer maakt, is dat ie ook als hang-, vloer en tafellamp verkrijgbaar is. Mooi om deze verschillende uitvoeringen terug te laten komen in de overige ruimtes in huis.

Fris witte eyecatcher

Een andere musthave voor de slaapkamer is de vtwonen hanglamp Ribbon M of haar grote broer (in L formaat). Wij zien meteen een sprookjes scenario voor ons: een prachtig witte slaapkamer, wapperende en fris gewassen gordijnen én openslaande deuren naar een bloemrijke tuin. En dáár past deze lamp perfect bij. Maar eigenlijk past deze speelse hanglamp, met katoenen kap, door haar frisse witte kleur in ieder interieur. Ook leuk als eyecatcher in de hal.

vtwonen hanglamp

Stoer (hang)licht

Mag het allemaal wel wat stoerder en opvallender? Ben je op zoek naar die echte blikvanger in huis? Dan zit je meteen goed met de vtwonen hanglamp Bright. Deze eigentijdse en stoere lamp heeft met haar oud bronzen kleur een stoere uitstraling en past perfect in een industrieel interieur. Of wat dacht je van de werkkamer? Daar waar hard gewerkt wordt.

vtwonen ♥ KARWEI

Het leuke is, dat alles wat je nodig hebt om verlichting in je huis toe te passen, te vinden is bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende lampen voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei