WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De juiste vloer voor jouw interieur

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Een vloer heeft vaak veel te verduren. Het is daarom ontzettend belangrijk dat deze duurzaam is en tegen een stootje kan. En misschien wel het allerbelangrijkste: een vloer vormt de basis in je interieur en bepaalt daarmee de toon voor jouw woonsfeer.

Niet van hout te onderscheiden

De laminaatvloeren uit de vtwonen collectie zijn nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Het Loft laminaat dat bij KARWEI in meerdere kleuren en dessins verkrijgbaar is, is eenvoudig te leggen en makkelijk in onderhoud.

vloer-eetkamer-karwei

Robuuste uitstraling

Houd je van een robuuste uitstraling in je woning? Denk dan eens aan Loft laminaat Steen uit de vtwonen vloerencollectie. Door de v-groef en voelbare houtstructuur, geeft de vloer warmte en diepgang aan je interieur. Dit laminaat past perfect bij een landelijke, en industriële inrichting. Daarnaast heeft deze vloer een extra geluid reducerende onderlaag. Daarmee is hij heel geschikt voor in de slaapkamer of woonkamer.

vloeren-karwei-grijs

Leven op een lichte vloer

Houd je van afwisseling in je interieur? Kies dan voor een lichte vloer. Dit is met veel verschillende trends te combineren en vormt daarom een goede basis. Vind je een lichte vloer prachtig, maar ben je huiverig omdat deze zo besmettelijk is? Een pvc-vloer is dan een goede keuze. Deze zijn niet alleen heel eenvoudig te leggen, maar zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het vtwonen loose lay PVC Colored wood Smoke is mooi licht van kleur en is bij beschadigingen zeer gemakkelijk te herstellen.

wit-vloer-karwei

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI werken samen! Bij alle KARWEI bouwmarkten vind je de vtwonen basics. Maar ook voor het complete vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Van kliklaminaat tot behang en van kant-en-klaar gordijnen tot lampen, alles over basics voor je huis vind je hier.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei