WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Boutique Hotel: haal een luxe hotelsfeer in huis

Een hotel waar alles te koop is? Het bestaat! Dit tijdelijke KARWEI Boutique Hotel is geopend aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam. Waan jezelf even in een luxe, sfeervolle hotelsuite, waar alles wat je ziet te koop is.
boutique hotel winkelboutique hotel grijze fauteuilboutique hotel grijze kast

Luxe hotelsfeer

Met de nieuwe woontrend Boutique Hotel van KARWEI haal je eenvoudig een luxe hotelsfeer in huis. In de stijl wordt gebruik gemaakt van warme, opvallende kleuren als groen, okergeel, donkerblauw en grijs. In combinatie met velours ontstaat er een sfeervolle hotelsfeer. Dagelijks wakker worden in een hotel, het kan vanaf nu! Proef online alvast de fijne hotelsfeer en bekijk de Boutique Hotel collectie.

Alles is te koop

Leuk aan het Boutique Hotel is, dat alles wat je ziet ook te koop is. De verf op de muren, de vloer, de vloerkleden; alles kun je kopen. Vergeet tijdens je bezoek niet om de folder met de nieuwe KARWEI wooncollectie mee te nemen. Dan kun je thuis nog eens rustig al het moois bekijken. Ter plekke al bedacht welke producten je zou willen? Neem ze dan direct mee!

Ontdek jouw woonstijl

Vind je het lastig om jouw woonstijl te bepalen? Of wil je zeker weten dat de Boutique Hotel stijl echt bij jou past? Doe dan de KARWEI moodboard quiz. Je kiest zelf jouw favoriete kleuren, materialen en meubels. Zo helpen wij jou, samen met KARWEI, om in een paar klikken jouw woonstijl vast te leggen te leggen in een moodboard.

Wat, Wanneer, Waar?

Boutique Hotel bij KARWEI
Van 27 oktober t/m 8 december 2016
Kalverstraat 101, Amsterdam

nog meer: Karwei