WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Blikvanger op de muur

Ben je uitgekeken op je kale (witte) muur? Waarom kies je niet voor behang met een leuke print? Zo heb je niet alleen een nieuwe muur, maar ook een heel nieuw interieur. Helemaal met de behangcollectie van vtwonen. De prints zijn zo sprekend, niet van echt te onderscheiden! (promotie)

Industrieel tintje

Houd jij van een stoere en ruwe touch in huis, dan past het vtwonen fotobehang factory xl echt bij jou! Met dit behang op de muur lijkt het net of je een onbewerkte bakstenen muur in huis hebt (laten) staan. Past goed bij een industriële inrichting of bij een stoere werkkamer.

vtwonen behang

vtwonen behang

Behang met hoge aaibaarheidsfactor

Haal je liever de natuur in huis? Dan geeft het vtwonen fotobehang jute een perfecte finishing touch aan je interieur. Met dit behang, wat lijkt op jute, moet je jezelf bedwingen het niet continu te willen aaien. Zo sprekend lijkt het. Mooi in een interieur met lichte natuurlijke tinten, zoals zeegroen, roomwit of zandbruin.

vtwonen-behang-jute

Alsof je op het strand bent…

Net als het jute fotobehang, geeft ook het canvas behang uit de vtwonen collectie een prachtige natuurlijke touch aan je interieur. Het zandkleurige canvas behang brengt rust en doet je verlangen naar zand tussen je voeten, met uitzicht op zee. Dit behang komt helemaal tot zijn recht in een lichte slaapkamer met houten attributen. Ook verkrijgbaar in antraciet en wit.

Klassiek karakter

Verhoog je graag de sfeer in huis met een klassieke uitstraling? Dan is het vtwonen fotobehang lambrisering helemaal iets voor jou. Dit behang met lambrisering effect geeft de ruimte een rustige uitstraling met een twist. Bijzonder mooi in combinatie met donkere tinten zoals petrolblauw en donkergroen. Voor een leuk effect plaats je een laag kastje met accessoires tegen de muur. Dan springt de lambrisering eruit als echte blikvanger!

vtwonen-behang-lambrisering

Behangen een gedoe?

… niet met het vliesbehang uit de vtwonen collectie. Met dit behang strijk je namelijk de lijm niet op het behang maar op de muur, waarna je het behang er tegenaan plakt. Wat maakt dat het vliesbehang ook weer heel makkelijk te verwijderen is. Geen behangtafel of afstomer meer nodig. Leuk om af en toe eens van printje op de muur te wisselen!

vtwonen ♥ KARWEI

Het leuke is, dat alles wat je nodig hebt om behang in je huis toe te passen, te vinden is bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende prints en kleuren voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei