vtwonen

Behangen in een handomdraai

Ben je toe aan een nieuwe print op de muur, maar vind je behangen ‘zo’n gedoe’? Dan zijn jij en het vliesbehang van vtwonen een perfecte match. Je strijkt de lijm op de muur en plakt het behang er tegenaan. Je hebt geen behangtafel meer nodig én je verwijdert het vel weer net zo makkelijk als dat je het er tegenaan hebt gestreken. (promotie)

vtwonen behang

Stoer dessin op de muur

Stoere en sfeervolle behangdessins vind je in de vtwonen collectie bij KARWEI. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stenen muur met het vtwonen fotobehang factory xl. Net echt! Stoer in een werkkamer met industriële look of als blikvanger op een muur in de woonkamer. In combinatie met de vtwonen muursticker kalender, maak je van die stoere muur in de werkkamer meteen een handige werkplanner.

stoer behangmuurstickers

Een wand van steigerhout?

Een natuurlijke look in huis begint met de juiste print op de muur. Het vtwonen vliesbehang met steigerhout print geeft elke ruimte net dat opvallende effect waarbij het lijkt of je echt steigerhout tegen de muur hebt. Stoer en natuurlijk tegelijk.

Mooi effect

Is het een echte houten lambrisering? Of toch niet? Het antwoord is: nee. Met het vtwonen fotobehang lambrisering lijkt het alsof je een houten wandje hebt geplaatst tegen de onderkant van de muur. Vooral in deze petrol blauwe kleur krijgt de woonkamer de uitstraling van een cosy vakantie chalet in Zweden. Mooi in combinatie met grijs- en taupe tinten en een vloer met houtstructuur.

lambrisering behang

vtwonen ♥ KARWEI

Het leuke is dat alles wat je nodig hebt om behang in je huis toe te passen te vinden is bij KARWEI. Fijn en makkelijk, zo kun je de verschillende prints en kleuren voelen en zien. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties