vtwonen

14x basiskleuren voor de muur

Met de kleur van je muur verander je in een handomdraai de sfeer in je huis. Eenmaal de stap gezet is het een kleine moeite voor een groot verschil. Met de nieuwe vtwonen muurverf kun je kiezen uit maar liefst veertien prachtige matte basiskleuren. Om iedere muur in huis een ander kleurtje te geven! (promotie)

Naturel met een kleurtje

Wat de nieuwe vtwonen muurverf collectie zo bijzonder mooi maakt, is dat we echt vast hebben gehouden aan de basis waardoor de kleuren onderling fijn combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘petrol blue’ voor in de woonkamer samen met ‘light grey’?

vtwonen verf

Mat en poederig

Hou je het graag rustig, dan is ‘egg white’ precies wat je zoekt. Alle veertien tinten uit de nieuwe vtwonen muurverf collectie geven de muur een matte krijtlook, wat een poederachtige uitstraling geeft. Een grappige onderbreking van zo’n basic muur zijn vtwonen save the date-muurstickers waar je met een krijtje afspraken of spreuken op schrijft.

muurstickers

Welke basiskleur past bij jou?

Ben jij op zoek naar de perfecte kleurencombinatie voor jouw huis? Bedenk dan welke basiskleur het beste bij jou past en doe onze test. Wordt het stralend wit of misschien wel een opvallend contrast? Je leest het in jouw uitslag met meteen een handige kleurenwijzer en wat tips.

vtwonen ♥ KARWEI

De nieuwe vtwonen muurverf collectie vind je nu ook bij KARWEI. vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen-collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Fijn en makkelijk! Bekijk hier de vtwonen collecties die je bij KARWEI kunt kopen.

slaapkamer pastel

Bron: in samenwerking met KARWEI

Vorige artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

esther op 8 augustus 2016 om 11:30

Hoi,
Ik vind de kleur petrol blue heel mooi... en wat ik mij afvroeg; is het ook geschikt voor wat kleinere woonkamers? Mijn woonkamer is circa 6x4 maar wel heel erg licht. Ik hou van de warme kleur maar wil niet dat het mijn woonkamer heel maakt. De vloer en andere wanden blijven overigens wel heel licht.

>

Ester Aarts op 28 februari 2016 om 13:39

Goedemiddag,
Ik wil graag een houte kast verven in de kleur petrol blue.mkan ik die kleur ookmlaten mengen in een matte lak?

Met vriendelijkengroet,
Ester Aarts

>

vtwonen op 29 februari 2016 om 07:59

Beste Ester, dit zijn kant en klare verfkleuren. Die mengen we niet meer met een matte lak. Anders kun je altijd nog even bij een verfspecialist informeren naar wat deze eventueel nog voor je kan betekenen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties