vtwonen

Met deze tips creëer jij een droombadkamer

Een droombadkamer: wie wil dat nou niet? Maar wat als je niet weet hoe je je badkamer moet indelen, struikelt over de rommel of geen idee hebt welke kleur tegel je moet kiezen? Er komt veel kijken bij het aanschaffen van een nieuwe badkamer. Daarom geven badkamerspecialist Jolanda van Sanidrõme én vtwonen stylist Femke je in onderstaande video’s een heleboel praktische tips om je op weg te helpen. (promotie)

Tips voor het indelen van je badkamer

Een van de grootste uitdagingen is om je badkamer goed in te delen. Wij hebben een handige checklist opgesteld om je badkamer optimaal te benutten:

  1. Wie maken er gebruik van de badkamer? Ben je in je eentje of met een heel gezin?
  2. Wat moet er allemaal in? Wil je een bad en een douche? Bekijk de tips van Jolanda over een Sealskin douchecabine. Moet er ook ruimte gecreëerd worden voor een wasmachine en droger?
  3. Wat wil je opbergen in de badkamer? Hoeveel kastruimte heb je nodig?

Bekijk de video voor meer tips:

Tips voor het creëren van een hotelbadkamer

Een hotelbadkamer in huis, dat is pas ultiem tot rust komen! Ga voor luxe, grote handdoeken en een dikke badjas voor het ultieme ‘hammam-gevoel’. En wat dacht je van een luxe douchekop van Dornbracht met verschillende straalsoorten? Meer tips? Bekijk de video.

Tips voor een opgeruimde badkamer

Rondslingerende handdoeken, zeepjes en shampooflessen. Heb jij ook moeite met het opgeruimd houden van je badkamer? Zet eens een sierladder neer. Je kunt je handdoeken eraan hangen en het is een blikvanger in de badkamer. Maak daarnaast slim gebruik van de ruimte onder je wastafel met een maatwerk badkamermeubel van Assenti. Bekijk voor meer opruimtips de video.

Tips voor een schone badkamer

De badkamer is een ruimte die dagelijks intensief gebruikt wordt. Probeer daarom het reinigen goed bij te houden na het gebruik, zodat de schoonmaakklus minder groot wordt. Haal bijvoorbeeld met een trekker alle druppels van je douchewand en trek de vloer droog. En ga voor een toilet zonder spoelrand van Catalano. Meer schoonmaaktips nodig? Bekijk de video.

Tips voor het uitkiezen van badkamertegels

Met tegels zorg je voor kleur in de badkamer! Kies van tevoren welk kleurenpalet bij jouw stijl past. Doe hiervoor de badkamerstijltest. Kies je voor lichte of donkere tegels, met of zonder dessin? Femke en Jolanda geven tips met behulp van de badkamertegels van Villeroy & Boch. Bekijk de video.

Bron: in samenwerking met Sanidrõme

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties