WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zwart-wit stylen in je interieur

Wonen in zwart-wit: je hebt er lef voor nodig. Maar wist je dat zwart en wit elkaar juist versterken? Het geeft namelijk contrast en diepte. Zo kun je een verrassingseffect creëren. Hoe style je zwart-wit? Wij laten het zien.

Volledig uitpakken met zwart-wit

Zwart-wit zónder gebruik van andere kleuren, dat is pas gedurfd. En er kan altijd nog een schepje bovenop. Doe de bank de deur uit en laat een hangstoel de hoofdrol spelen. Mix en match er nog wat mooie stoelen en poefjes omheen et voilà, een zwart-wit gestylede kamer met een beetje extra.

zwart-wit

Zwart-wit is niet saai

Zwart-wit in je interieur hoeft helemaal niet saai te zijn. Sterker nog: combineer het met fluor en gekleurde accenten en je krijgt een vlot en speels geheel. Het voordeel van een zwart-witte basis is dat de kleuren er echt uit springen.

zwart-wit

Zwart en wit in de slaapkamer

Zwart op wit en wit op zwart werken grafisch sterk. Daarbij geven ze extra contrast en veel diepte aan je slaapkamer. Combineer een zwarte muur met een wit bed en lichte accessoires en je kamer lijkt groter en dieper. Ook leuk: gebruik schoolbordverf op de muur en maak de leukste quotes en tekeningen!

zwart-wit

Zwart-witte accessoires

Houd je het liever neutraal? Dan kun je ook zwarte en witte accessoires in je interieur gebruiken. Een kale witte muur geef je leven door een zwart-witfoto op te hangen of zet zwarte en witte accessoires op een kast. Idee: een stapel boeken met zwarte en witte kaften geeft ook een speels effect op de kast.

zwart-wit

nog meer: wooninspiratie