WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoe vind je de perfecte vakman?

Ga je binnenkort klussen of misschien zelfs wel aan een grote verbouwing beginnen en heb je werkelijk geen idee waar je die ene perfecte en betrouwbare vakman kunt vinden? Werkspot.nl is er voor al je klusopdrachten, groot of klein!verbouwen

Werkspot.nl

Het is eigenlijk een soort marktplaats, alleen plaats je er geen producten maar klusopdrachten. Op Werkspot.nl komen opdrachtgevers en vakmannen samen. Het is de plek om jouw perfecte vakman te vinden. En vakmannen vinden er weer de perfecte klus. Je kunt er terecht voor al je klussen, van behangen tot het leggen van een vloer. Heb je echt twee linkerhanden? Ook voor de kleinste klusjes – denk aan het in elkaar zetten van een IKEA kast – vind je een vakman op Werkspot.

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een vakman? Dan ben jij de opdrachtgever! Scroll naar de widget van Werkspot onderaan deze pagina en plaats gratis je opdracht. Het enige wat je hoeft te doen is je klus zo specifiek mogelijk omschrijven (denk aan materiaalsoort, ondergrond, omstandigheden etc). Vakmannen kunnen vervolgens bieden op je opdracht. Vergelijk de vakmannen op hun bod, referenties, aantal uitgevoerde klussen en kies. Plaats onderaan deze pagina direct jouw opdracht.

Waarom Werkspot?

Werkspot werkt met referenties en de Werkspot Klusgarantie. De referenties laten zien dat de meeste klussen naar wens worden uitgevoerd. Bij een klus boven de 250 euro kun je ervoor kiezen om een overeenkomst met de vakman aan te gaan. Stel dat er na afloop of tijdens de klus toch een geschil ontstaat, dan treedt Werkspot op als bemiddelaar. Is een vakman nieuw op Werkspot en gaat de eerste samenwerking niet goed? Dan stuurt Werkspot een ervaren vakman op inspectie uit.

nog meer: wooninspiratie