WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Waar laten we de tv? In de kast ermee!

Als ‘Weer verliefd op je huis-fan’ ken je ‘m vast: de tv-kast! Perfect om je tv in weg te werken, maar ook een echte blikvanger in huis. Dit zijn onze favorieten.

Zithoek tv-kast tv-meubel styling Franstv kast landelijke stijl room deviderLandelijke stijl tv-kast woonkamertv kast

Podium 2.0

Niet op de kast, maar in de kast; onze stylisten houden ervan om de tv weg te werken. Vergeet het dressoir, met de tv-kast heb je zelf de regie over de zichtbaarheid van het zwarte scherm in handen. Strak, vintage met oude Louvre deuren of juist een tikkeltje klassiek; een statement is zo gemaakt. Vergeet de accessoires niet en voilà je hebt een functionele pronkplek.

Mixen!

Wij houden van mixen en matchen. Niet gek dat de tv-kast er daarom ook aan moet geloven. Modern en vintage, basic en geometrisch en oud en nieuw; combineren maakt spannend. Met een likje verf kan zelfs een oude servieskast de functie van tv-kast vervullen. De kast van Anja en Michel is daarvan het bewijs! Het onderstel is modern en strak, het bovenstuk juist klassiek. Verf alles in één kleurtint en het plaatje klopt.

Klein maar fijn

Een tv-kast past niet in elke ruimte, dat snappen we. Maar daar heeft Fietje een oplossing voor. In deze make-over kiest ze voor een kleiner model. Met een kleurvlak op de wand valt de kast mooi weg in het geheel.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie