WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De regisseurstoel als ruimtewinner

De klassieke regisseurstoel is een echte ruimtewinner. Leuk aan de eettafel en handig erbij te pakken als je even te weinig zitplaatsen hebt.

regisseurstoel

Ruimte

De regisseurstoel is een stoere inklapbare stoel waarmee je snel een gezellig zitje creëert. Regisseurstoelen zijn gemakkelijk in te klappen, te verplaatsen en op te bergen en daarom echte ruimtewinner. Handig voor als je een kleinere tuin of een balkon hebt. Maar ook de perfecte tuinstoel om achter de hand te hebben voor een tuinfeest of barbecue. De houten regisseurstoel heeft een stijlvol streepdessin dat tot zijn recht komt in elke tuin of op elk balkon.

Trendy

De regisseurstoel is helemaal trendy. Natuurlijk ken je hem van de filmset of ook het dek van een schip. Hij kan ook overal mee naartoe, wat denk je van het strand. Hij zit lekker en we zien hem daarom steeds vaker in huis!

Regisseurstoel kopen

De regisseurstoel op de foto is van stevig canvas van 100% katoen geeft deze nieuwe versie een comfortabele zit. Op twee manieren op te vouwen tot een klein pakket, met mooie opbergzak. Deze is uit de oude vtwonen collectie. De tafel is van Basic Label en de vaas van Pompon. Wil je een regisseurstoel kopen, kijk dan op vtwonen.nl.

Gek op zwarte stoelen? Lees er hier meer over.

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op vtwonen.nl

Bron: vtwonen | Fotografie Bob Eshuis

nog meer: wooninspiratie