WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Multifunctioneel: het kamerscherm

Kamerschermen zijn zowel functioneel als decoratief. Je gebruikt ze als roomdivider. Om je er achter om te kleden, zodat je de gordijnen niet steeds dicht hoeft te trekken als je je voor de derde keer die dag verkleedt. Of gewoon ter decoratie, een kamerscherm met een mooie print of motief staat namelijk ook gewoon erg leuk.

kamerscherm

Kamerscherm als roomdivider

Woon je in een studentenhuis of een studio, dan is je bed vaak prominent aanwezig in de leefruimte. Een kamerscherm is perfect om het bed af te schermen van de rest. Zo kijk je niet direct als je je kamer binnenkomt op dat onopgemaakte bed.

Kamerscherm Xenos

Vind je dit nou teveel werk, dan kan het ook simpeler. Koop bij de Xenos een basic kamerscherm van linnen. Deze is speciaal bedoeld om zelf te pimpen. Versier hem met decorpanelen en een likje verf zoals deze zelfmaker. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden wat je met dit kamerscherm van Xenos kunt doen. Beplakken, beschilderen – laat je creativiteit de vrije loop.

Online kamerschermen

Wat voor kamerscherm in jouw slaapkamer past, weet jij natuurlijk het beste. Kijk daarom eens bij het grote aanbod roomdividers op viavtwonen. Een romantische kamer vraagt om een scherm met een print van rozen of bloesemtakken. Voor jou iets te tuttig? Een black and white scherm met Audrey Hepburn of Elvis dan.

Bron: 101woonideeën

nog meer: wooninspiratie