WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Klein huis? Huur opslagruimte bij ALLSAFE

Woon jij in een klein huis? Dan heb jij waarschijnlijk geen moeite met het creeeren van een gezellige sfeer in huis. Er kleven echter ook nadelen aan een klein huis. Namelijk te weinig opbergruimte! Puilt jouw huis uit met kleding, meubels en woonaccessoires? Dan wordt het tijd om extra bergruimte regelen. Vooral als je ook nog eens een verbouwing voor de boeg hebt of er een baby op komst is. Bij ALLSAFE huur je al opslagruimte vanaf € 1,40 per week!Lees meer over mogelijkheden voor opslagruimte

Klein huis = ruimte creëren

Door de crisis zit voor veel mensen verhuizen er op het moment even niet in. Ben jij ook genoodzaakt klein te blijven wonen? Dan is het handig om extra ruimte te maken in je huidige huis. Een extra berging of opslagunit is de uitkomst. En wat is er dan makkelijker dan een externe berging, of opslagunit te huren bij een opslagbedrijf?

ALLSAFE biedt opslagruimte van 1 m3 tot 120 m3. Voor al je hobbyspullen, seizoensspullen en meubels. En het fijnste is: je kunt er iedere dag tussen 6.00 uur en 23.00 uur terecht.

ALLSAFE opslag

Of je nou alleen je kerstspullen wilt opslaan of een complete inrichting, ALLSAFE Mini Opslag biedt opslagruimte voor elke opslagbehoefte. Je bent verzekerd van de beste kwaliteit, prijs, veiligheid en service.

De voordelen van ALLSAFE zijn:

  • Je huurt al opslagruimte vanaf € 1,40 per week, je contract is wekelijks opzegbaar.
  • De opslagruimte is goed beveiligd met een eigen alarm, toegangscontrole en 24/7 beveiliging.
  • Je betaalt geen inschrijfgeld, overstap- of andere administratieve kosten
  • Bij ALLSAFE huur je opslagruimte 1m³ tot 120 m³.
  • Je kunt dagelijks bij je spullen vanaf 6.00 uur ‘s ochtends tot 23.00 ’s avonds en als je wilt zelfs 24 uur per dag.
  • Als klant kun je gratis gebruik maken van een verhuisbus of aanhangwagen.

Huur een externe berging en maak ruimte voor de winterkleren, kerstspullen of misschien wel babykamer! Ben je benieuwd naar een vestiging bij jou in de buurt? Bekijk hier alle vestigingen van ALLSAFE.

nog meer: wooninspiratie