WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jouw ideale bank

Groot, klein, met hoek of losse hocker – wat past er in jouw huis? En niet geheel onbelangrijk, wat zit het fijnst? Elke woonkamer en zithoek vraagt om een andere bank. Om een filmpje op te kijken, te borrelen of gewoon lekker te relaxen.

Montel wooninspiratie

Een echte leefplek

Iedereen heeft zijn eigen smaak, wensen en ideeën als het gaat om wonen. Maar over één ding zijn we het met z’n allen eens: een mooie bank mag niet ontbreken. In de woonkamer om na een dag werken lekker op neer te ploffen, met je gezin tv te kijken en op te werken. Of in een serre of leeshoek om je even helemaal terug te trekken met een goed boek. Het meubelmerk Montèl heeft een van de grootste collecties zitmeubels van Nederland. Met banken en fauteuils in allerlei stijlen, maten en uitvoeringen. Zit jouw perfecte bank niet standaard in hun collectie, dan maken ze hem voor je op maat.

4x woontrends

Ben jij op zoek naar jouw ideale bank? Laat je dan inspireren door het Montèl magazine. Met hun gehele nieuwe bankencollectie en bijpassende woonaccessoires verdeeld in 4 nieuwe woontrends: Kleur, Warm, Puur en Me Time. Maak van de bank een knusse en warme plek of geef je huis een color statement met een designbank in een contrasterende kleur.

In het magazine lees je ook over de geschiedenis van het merk en de visie van topdesigner Bram Nijman: ‘Maatwerk, custom-made, daar gaan we steeds meer naartoe. Logisch ook, want geen twee mensen zijn hetzelfde. En dan praat je niet alleen over verschillen in smaak, maar vooral ook over comfort.’

Vraag hier direct het gratis Montèl magazine aan >>

Bron: Montèl

nog meer: wooninspiratie