kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Feest in de tafeltent

Wat een feest voor kinderen: een tent bouwen en daar uren in spelen en giebelen. Vroeger maakte je tenten van oude muffen dekens. Staat niet heel erg leuk in je woonkamer.. Een oplossing is de tafeltent: een leuke speeltent welke je aan de eettafel kunt bevestigen. Je maakt hem zelf of je koopt een mooi exemplaar.

tafeltent

Tafeltent zelf maken

Het allerleukste is het natuurlijk om zelf een tafeltent te maken. Zo kan je hem helemaal aanpassen aan je eettafel, het interieur en de wensen van je kind. In het roze, blauw of met een print. En met vrolijke applicaties of juist zonder. Aan de hand van de zelfmaker Tafeltent maken, maak je een prachtige speeltent met raampjes en gordijntjes. Staat lekker vrolijk en de kids kunnen er tijden zoet mee zijn.

Leuke tafeltent

Er zijn online ook allerlei tafeltenten te koop. De leukste zijn die van het merk Colorique. Bij Ik en Ik is de jongensvariant te koop. Deze grappige tuk tuk is echt een aanwinst voor je kinds speelgoedcollectie. Beide tenten passen om de meeste tafels door het handige linten-systeem.

Andere speeltenten

Niet alleen van een tafel kan je een speelplek maken. Ook van een eenvoudig wasrek en mooie lappen stof creëer je een hele fijne speeltent. Bekijk de zelfmaker tent van wasrek voor de complete werkbeschrijving.

Liever een speeltent in de slaapkamer van je kind? Zorg dan dat je een eenvoudige hoogslaper in de kinderkamer hebt staan. Onder het slaapgedeelte maak je van katoenen stof en keperband een grappige bedtent. Zo kan je kind boven slapen en beneden spelen! Voor nog meer speeltenten ga je naar Kidskamers.nl.

nog meer: wooninspiratie