Echt thuis in de Hollandse eethoek

Meubels en accessoires van Dutch Designers, een loftachtige laminaatvloer uit de collectie van vtwonen en aan de muur een moderne uitvoering van Van Gogh’s Amandelbloesem uit 189… Hollandser wordt het niet in deze echte Hollandse eethoek. Dat is thuiskomen!

Hollandse eethoek

De eyecatcher in dit interieur is natuurlijk het kunstwerk van Van Gogh, uitgevoerd als ixxi wat het kunstwerk moderner maakt. Door de witte vloer en wanden valt het kunstwerk extra op en de houten stoelen maken het geheel warm. Het servies is strak, maar door de kleuren wit, rood en blauw krijgt deze eethoek een echte Hollandse sfeer.

De groene stoel en de rode bank zijn fijne zitplaatsen en maken het interieur eigen. Het rode bankje is van Edwin Pelser.

Bron: vtwonen juni 2014 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

nog meer: inspiratie

Reacties:

Anoniem op 4 november 2014 om 21:48

Waar komt dat leuke rode bankje vandaan ? Geweldig.
Groetjes Sandra

Hi Sandrahet Bamboo Windsor bankje is van Edwin Pelser: http://www.edwinpelser.nl/default/meubels-2/banken/bamboo-windsor-settee.html

Anoniem op 7 december 2014 om 21:35

Ik vind het een heel mooi kunstwerk. Is het ergens verkrijgbaar of privé bezit?

Hi Everdien, dit is een ixxi die je kunt bestellen in de ixxi webshop. Via deze link kom je direct bij het goede exemplaar terecht: http://create.ixxidesign.com/imagebankenlargement/size/11406?currency=EUR&language=nl-NL&_ga=1.197008682.765287036.1418028860