WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dutchbone: industrieel en ambachtelijk in één

Hou jij van pure materialen, zoals hout, beton en metaal? En combineer jij industriële stukken graag met meubels met een verhaal? Dan is Dutchbone jouw merk!

dutchbone kratan

industrieel

bijzettafels

industrieel

Industrieel & ambachtelijk

Het woonmerk Dutchbone ontwerpt unieke meubels en woonaccessoires met een eigen signatuur. Inspiratie wordt opgedaan tijdens reizen over de hele wereld. Van Chesterfield tot rookstoel: Dutchbone kent zijn klassiekers, maar dan in een modern jasje.

Een wereld vol inspiratie

Een van onze favorieten is de Kraton bijzettafel, geïnspireerd op een reis naar Indonesië. De bovenkant van de tafel bestaat uit stukken massief teakhout. Geen enkele tafel is hierdoor hetzelfde en het geeft een stoer en ruig effect. Ook het idee voor eettafel Kapal onstond in Indonesië. Het ontwerp voor de tafel is gemaakt door een lokale timmerman. Tijdens zijn wandelingen op het strand verzamelde hij unieke stukken teakhout. Die hij uiteindelijk combineerde tot dit design.

Stoer & sfeervol

Beton kreeg ook een rol in de collectie van Dutchbone. Bijvoorbeeld in de Cradle hanglamp. Gemaakt van beton en eikenhout past deze lamp perfect in een industrieel interieur. Voor wat extra warmte combineer je beton met een Shisha vloerkleed. Als je kiest voor een vloerkleed in een lichte kleur, laat het de ruimte groter lijken.

Ook kleinere producten kunnen het verschil maken. Een handbeschilderd kussen in okergeel straalt warmte en gezelligheid uit. Combineer verschillende prints en kleuren voor een etnische touch of maak van enkele kussens een eye-catcher op je strakke bank.

Kortom: Dutchbone staat voor een combinatie van industrie en ambacht. Het interieurmerk is constant in beweging en heeft voor iedereen iets in petto. Of je nu in een loft in New York woont of in een woonboot in Amsterdam.

Bron: DutchBone

nog meer: wooninspiratie