kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit voorjaar blijven we lekker thuis

Voel jij het ook kriebelen? Het voorjaar is begonnen en dat betekent een nieuw seizoen, een nieuw begin en misschien wel een nieuwe inrichting voor je huis! Thuis zijn betekent me-time en hoe fijn is het om de ruimte zo in te richten zoals jij dat wilt. En wij helpen je daar graag bij, want vtwonen haalt het voorjaar in huis met heerlijke nieuwe voorjaarscollecties om nu te shoppen.thuis zijn

Nieuw seizoen lekker thuis

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuw seizoen op tv. Wat is er dan fijner om met je voeten op de bank en de afstandsbediening in de hand het langverwachte nieuwe seizoen van je favoriete serie te kijken. En hoe richt je dat beter in dan met Vodafone Thuis. Het biedt een internet, tv en vast bellen abonnement die je tussentijds mag aanpassen en zelfs tijdelijk mag stopzetten. Internet is de basis en dat kun je verder zelf aanvullen zoals jij dat wilt. Daarmee heb je nu eindelijk de vrijheid om helemaal naar eigen keuze je pakket samen te stellen.

Jij kiest, jij bepaalt

Behandel jij je mobiel als je huistelefoon? Dan heb je geen vaste lijn nodig. Kijk je bijna nooit TV doordat je meer en meer online streamt? Dan kies je alleen voor internet en bellen. Ben je een poosje van huis of kom je door de voorjaarsverbouwing even niet toe aan een avondje voor jezelf? Het Vodafone Thuis pakket beweegt met je mee en zet je op pauze wanneer jou het uitkomt. Gratis! Je stopt je TV- en beldiensten en bespaart op je kosten. Heb je weer tijd dan zet je je diensten gewoon weer aan. Jij bepaalt, heerlijk toch?

Kijktip: vtwonen tv

En weet je wat zo handig is aan Vodafone Thuis? Met de gratis Vodafone TV app kijk je films en series net zo makkelijk op je tablet, smartphone of op de computer. Je hoeft je dus nooit meer te storen aan de typische zondagavond voetbalavond van manlief, want jij kijkt op hetzelfde moment gewoon lekker via je Ipad naar vtwonen tv: Weer verliefd op je huis! En speciaal voor manlief, voor jezelf of voor de kids kun je het standaard TV pakket aanvullen met verschillende zenderpakketten.

Fijne bijkomstigheid: nooit meer ruzie om de afstandsbediening. Geniet van het voorjaar!

Bron: in samenwerking met Vodafone Thuis

nog meer: wooninspiratie