WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De zomer in huis

Licht linnen, pastelkleuren, verse bloemen… zodra het buiten zomer is, mag je binnen ook ondergedompeld worden in zomerse sferen. Alle kleine beetjes helpen, maar om het hele jaar door dat zomergevoel te hebben geef je de grote blikvangers in huis ook een nieuw jasje. (promotie)Upstairs zomerhuis

Zomerse kleuren

Kleur heeft een groots effect op de ruimtebeleving en sfeer in huis. Belangrijke onderdelen van je woning, zoals de muren maar ook de trap, zijn echte sfeerbepalers. Waar lichte kleuren een ruimte groter en hoger kunnen laten lijken, zorgen warme tinten voor meer intimiteit en sfeer. Voordat je met zomerse pastelkleuren aan de slag gaat, is het verstandig om na te denken over de functie van de ruimte en welke behoeften daarbij horen. Wil je er vooral ontspannen en tot rust komen? Ga dan inderdaad voor wit en pasteltinten. Vind je het belangrijk dat de ruimte gemoedelijk oogt, dan zijn geel, roze, en roodtinten een goede keuze. Zo kun je relax de zomer in.

Het hele jaar door zomer

Een traprenovatie is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij een zomerhuis. Toch is het een simpele manier om een ruimte als de hal, waar de trap vaak te vinden is, bij de sfeer van de rest van je woning te laten aansluiten. Trappen zijn meer dan een verlengstuk tussen twee verdiepingen; ze gaan echt op in het interieur. Upstairs begrijpt dat als geen ander en vertaalt de laatste trends door naar stijlvolle trapbekleding. Dit jaar draait het allemaal om zachte en lichte kleuren, al dan niet met een grijstint. Perfect voor een zomers gevoel, het hele jaar door.

Upstairs zomerhuis

Onze favorieten

In de Upstairs-collectie vind je stijlvolle en duurzame overzettreden in diverse materiaalsoorten. Voor een zomerse, frisse look gaan we voor Capitol Pine. Deze lichte houtsoort oogt natuurlijk en past perfect bij een zomerhuis in Ibiza-stijl. Freshwood is een eyecatcher met zijn oud witte tot lichtgrijze uitstraling en reliëf. Is jouw woonstijl Scandinavisch? Grote kans dat het stoere Cloudy Cement, met een betonlook en marmerachtig reliëf, een uitstekende keuze is voor jouw trap.

Upstairs zomerhuis

Een nieuwe trap binnen één dag

Voor wie denkt dat een traprenovatie nogal wat voeten in de aarde heeft, is er goed nieuws. Grof hak- en breekwerk komt er namelijk niet aan te pas. Gelukkig maar! Terwijl jij bedenkt hoe je de vernieuwde hal straks het mooist kunt decoreren, creëren deskundige medewerkers binnen één dag de trap van jouw dromen.

Welke trap past bij jou?

Upstairs heeft voor elke trap en elke woonsmaak de beste oplossing. Van strak tot romantisch: alles is mogelijk. En bijna elke trap is geschikt voor een traprenovatie. Wil je weten welke stijl trap bij jou past? Doe dan onze test

Bron: in samenwerking met Upstairs

nog meer: wooninspiratie