WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zomerhuis met zacht textiel

Deuren en ramen vliegen open, de zomer komt eraan! Binnen en buiten smelten samen en het liefst wonen we dag en nacht buiten. Maar ook binnen kan het fijn toeven zijn. Haal het zomergevoel naar binnen met vrolijke kleuren, natuurlijke materialen én zacht textiel. (promotie)

zomerhuis textielen

Samsung add wasmachine

Zomerhuis

Met natuurlijke materialen als rotan en bamboe waan je je al snel in tropische sferen. Combineer dit met zeegroen, beige en wit en vier vakantie op Bali. Maar dan in eigen huis. Voor het strandgevoel combineer je wit met een toefje blauw. Lekker fris. Met geel en peach roze reis je af richting Caribische sferen. Kleur jouw zomerhuis in met de kleurtinten waar jij vrolijk van wordt.

Zacht en aaibaar

Ken je de frisse geur en het gelukmakende gevoel van pas gewassen textiel? Geen moment zo fijn als wegkruipen onder krakend witte lakens. Textiel is ook de finishing touch van je zomerhuis. Met in de hoofdrol: luchtig linnen, zacht katoen en fijn gebreide stoffen. Met creatief gebruik van textiel, tover je je huis eenvoudig om tot vakantiehuis: gebruik hammamdoeken als keukentextiel, hang een kelim kleed op als wanddecoratie en benoem een linnen laken tot tafelkleed. Wil je dat je textiel de hele zomer z’n charme behoudt? Dan is de Samsung AddWash machine dé oplossing.

Fris en fruitig

Wassen is misschien geen favoriete bezigheid, maar het zorgt wel voor een extra fris zomerhuis. De Samsung AddWash wasmachines maken wassen leuk, snel en gemakkelijk. Een uitkomst voor jonge gezinnen. Niet alleen kunnen de voorgeprogrammeerde wasprogramma’s individueel gewijzigd worden, je kunt ook altijd eenvoudig was toevoegen als je iets vergeten bent. Nog tijdens het lopende wasprogramma! Handig toch? Mocht je liever van de zon genieten, maar is wassen noodzakelijk? Met Smart Control bedien je de wasmachine met je smartphone zelfs vanaf het terras of de achtertuin.

Lees hier meer over de voordelen van de stille en energiezuinige Samsung AddWash wasmachine.

Bron: in samenwerking met Samsung.
Bron beeld 1: Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Moniek Visser
Advertisement

nog meer: wooninspiratie