WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zit jij straks op de ideale bank?

Mooi, origineel, betaalbaar… Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe bank met precies die eigenschappen. En het liefst eentje die goed zit en ook nog bij je interieur past als je een keer iets wilt veranderen. Deze tips helpen je bij het vinden van jouw droombank. (in samenwerking met By SIDDE)

Lekker languit

Vraag jezelf af waar je nieuwe bank aan moet voldoen. Ben je op zoek naar een ruime bank met genoeg plek voor het hele gezin? Een hoekbank zorgt in één klap voor veel zitplaatsen. Doordat je geen verloren hoeken hebt, benut je de ruimte optimaal. Losse stoelen kun je achterwege laten, waardoor je een rustig geheel creëert. Met een bijpassende hocker zorg je in een mum van tijd nog eens voor extra zitplek voor visite.

Hoe zit dat eigenlijk?

Goedkoop is duurkoop en dat geldt zeker bij het uitkiezen van een bank waarvan je nog jaren wilt genieten. Het materiaal ín de bank speelt een grote rol bij het zitcomfort en de levensduur.
Banken met een vulling van koudschuim gaan qua zitcomfort het langst mee. Polyester schuim is wat goedkoper, maar van een iets mindere kwaliteit.
In de banken van By SIDDE zit onder het koudschuim een metalen ondervering en bij banken met een vaste zitting, zoals de Sommer, zit daar nog een binnenvering boven op. Het voelt hierdoor alsof je op een boxspring matras zit.
De huidige trend is een lekker diep zitvlak (65 cm), zo kun je je heerlijk onderuitgezakt op de bank nestelen met een goed boek of installeren met een plaid en de afstandsbediening binnen handbereik voor een avondje netflixen.

Bank Knud

Kleurcheck

Zie je online de perfecte kleur bank? Dan is het slim om een stalenkit aan te vragen, voor je je bank bestelt. Zo weet je zeker dat de kleur straks overeenkomt met wat je op je beeldscherm ziet. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleur bij de andere items in je interieur te houden. Past de kleur van de nieuwe bank ook goed bij de gordijnen en de vloer? Bekijk de stof op de plek waar de bank komt te staan. Het licht is heel bepalend voor de kleur. De Sommer is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, variërend van de lichte Off White tint tot donker Steel Grey. Stuk voor stuk neutrale tinten die zich goed laten combineren met praktisch iedere andere kleur in je interieur.

Zo bestelt, zo in huis

Eindeloos lang wachten op je nieuwe bank is vanaf nu verleden tijd. Shop je bank online of kies met de configurator eenvoudig voor de uitvoering, de kleur en het materiaal dat je wilt. De bank wordt direct voor je gemaakt en staat binnen 7 werkdagen bij je in huis.


Bron: By SIDDE


nog meer: wooninspiratie