WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Klassiek zwart in huis

Wanneer je zelf je huis aan het verbouwen bent zijn er heel veel dingen waar je aan moeten denken. En als je denkt dat het bepalen van kleuren voor de wand of het kiezen van een vloerkleed lastig is dan heb je waarschijnlijk nog nooit gedacht over deurbeslag? (promotie)Intersteel

Intersteel

Intersteel

Deurkrukken

Wat past in een oud huis? Kies je voor een contrast in de vorm van een minimalistische deurkruk of juist meer een klassieke uitstraling? Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires en binnen het assortiment zijn diverse stijlen te vinden die kunnen voldoen aan jouw wensen. Het assortiment is ontworpen door architecten en het ontwerpteam van Intersteel met een mooi en groot aanbod.

Klassiek zwart

Voor ons oude huis hebben wij gekozen voor de Living Black Collectie met een mat zwarte uitstraling en een klassiek uiterlijk. Deze deurkrukken passen perfect bij de uitstraling die wilden behalen en wij zijn enorm blij me deze keuze.

Ben je ook op zoek naar inspiratie voor thuis? Op de speciale inspiratiepagina van Intersteel vind je nog meer voorbeelden.

Bron: Vivian (April and May). In samenwerking met Intersteel.

nog meer: wooninspiratie