WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo geniet je van twee (muziek)smaken in één huishouden!

Over smaak valt niet te twisten. Maar wanneer het op woonsmaak aankomt, kunnen we nog wel eens voor lastige keuzes staan. Wat als jouw smaak totaal niet overeenkomt met die van je partner? Waar jij kiest voor industrieel valt je partner als een blok voor strak. En wanneer jij zwijmelt bij poedertinten wordt je partner enthousiast van zwart/wit. Herkenbaar? (promotie)

Weer verliefd op je huis

En hoe zit het met jullie muzieksmaak? Houden jullie van dezelfde muziek? Of word jij helemaal happy van jazzy sounds, terwijl je partner losgaat op groovy hiphop tunes? Geen paniek, net als in het tv-programma “Weer verliefd op je huis” waar twee woonstijlen samenkomen, kunnen ook twee muzieksmaken samengebracht worden. Binnenkort dansen jullie weer samen door het huis.

Vind de oplossing met Hi-Fi Klubben

Charlotte en Emiel hebben een dubbel probleem: ze houden van verschillende woonstijlen én hebben een verschillende muzieksmaak. In aflevering 5 van Weer verliefd op je huis heeft Marianne gelukkig de perfecte oplossing. Wil je in de woonkamer tv kijken, terwijl in de eetkamer een uitvoering van een klassiek concert de sfeer verhoogd? Hi-Fi Klubben zorgt voor de oplossing met apparatuur van SONOS. Aangestuurd door een versterker die je makkelijk kunt ‘verstoppen’ in een dressoir kastje. Zo geniet iedereen ongestoord van zijn of haar eigen muziekkeuze.

Speakers

Dat klinkt als muziek in de oren!

Een live concert streamen, een diner bij kaarslicht met je favoriete muziek op de achtergrond of een gezellig avondje met hits van vroeger; tijdens deze momenten is goede muziekkwaliteit onmisbaar. Bij goede muziek horen daarom goede speakers. En die heeft Hi-Fi Klubben ook. De Podspeakers zien er niet alleen stijlvol uit, ze geven ook een prachtig geluid. Om het plaatje compleet te maken, kun je ook optioneel kiezen voor ophangbeugels.

Vinyl ervaring voor je ogen en oren

Ben jij als muziekliefhebber (nog steeds) verliefd op je platencollectie? Niet wegdoen hoor! Luisteren naar vinyl is terug en wordt nog fijner met een moderne platenspeler zoals de Argon TT2 van Hi-Fi Klubben. Een echte eyecatcher waar andere vinylfanaten jaloers op zullen zijn.

platenspeler

Over Hi-Fi Klubben

Met de producten van Hi-Fi Klubben haal je gegarandeerd het perfecte geluid in huis. Met een voorliefde voor geluid en een up-to-date assortiment van surround sets tot streaming speakers, biedt Hi-Fi Klubben een subtiele en elegante design oplossing voor jouw geluidservaring in huis.

Bron: in samenwerking met Hi-Fi Klubben

nog meer: wooninspiratie