kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo geef je jouw wasruimte meer sfeer

Als je jouw huis stijlvol wilt inrichten, vergeet dan ook de wasruimte niet. Vijf tips van vtwonen-stylist Leonie Mooren voor een mooie, frisse en opgeruimde plek voor je was en strijk. (in samenwerking met Robijn)Witte wasruimte met sfeerSfeer in de wasruimte

Houd de basis wit

Wit als basiskleur geeft direct een lekker schoon en fris gevoel. Deze kleur kun je ook in de accessoires doorvoeren, bijvoorbeeld in de opbergers. En wees eerlijk, een witte hoes voor de strijkplank staat toch veel mooier dan eentje met een bont motief? Laat het witte waspoeder mooi tot zijn recht komen in neutrale glazen potten.

Gouden tip

Kies voor de dynamiek een accentkleur die je in je in je accessoires laat terugkomen, blauw bijvoorbeeld. Gouden tip: een touch of gold zorgt voor een instant luxe gevoel.

Slimme indeling

Een blad boven de wasmachine en droger geeft je volop de plek om de schone was meteen te kunnen vouwen. Met een kraan binnen handbereik zijn handwasjes snel gedaan. Vuile was bewaar je zo veel mogelijk achter deurtjes.

Maak het gezellig

Met behang geef je de wasruimte direct gezelligheid en karakter. Heb je plek voor een radio? Met een muziekje erbij is vouwen maar half zo erg.

Mmmm, lekker

De geur van schone was, daar kan weinig tegenop. Daarom ruikt het ook altijd zo lekker in de wasruimte. Met een wasverzachter die echt lekker ruikt, heb je geen huisparfum of geurstokjes meer nodig. De intense wasverzachter Amour des Fleurs uit de The Robijn Collection is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Bron: in samenwerking met Robijn

nog meer: wooninspiratie