WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo geef je je huis dat warme decembergevoel

Warme kleuren, zachte stoffen en mooie verlichting; allemaal ingrediënten die bijdragen aan dat warme decembergevoel. Hier en daar een takje groen of een glanzend detail; meer heb je eigenlijk niet nodig om je huis nét die feestelijke sprankeling te geven. Met deze hartverwarmende stijlideeën voelt Kerstmis wel heel dichtbij! (in samenwerking met KARWEI)

Kerstboom versieren

Buiten wordt het alsmaar vroeger donker, hoog tijd dus om binnen de gezelligheidsgraad te laten stijgen. Het leukste onderdeel van alle kerst voorpret is het versieren van de kerstboom. Heb je al een mooi exemplaar op de kop getikt? Maak hem beeldig met een mooie set ballen en gezellige lichtjes. Voor welke kleuren kies jij dit jaar? Een mooie, serene look creëer je met versieringen in verschillende groen- en wittinten.

Kerstdecoratie

Natuurlijk ontkomt ook de rest van het huis niet aan een kersttransformatie. Maak kleine composities -met hier en daar een takje groen- en zet deze op willekeurige plekken door het huis. Bundel een setje kaarsen als sfeermakers op een bijzettafeltje en leg een verdwaalde kerstbal in de vensterbank. ‘s Avonds gaan de sfeervolle kerststerren aan en zorgt de dennengeur voor het ultieme kerstgevoel.

Sfeervolle eettafel

En waar komt het warme decembergevoel perfect samen? Uiteraard op dé plek waar wordt gelachen, gegeten, gedronken en genoten; de eettafel. Belangrijk dus om die sfeervol in te richten. Donkere tinten als okergeel en roestbruin creëren een warm gevoel en kleuren prachtig in combinatie met gouden accenten. De tafel verdient daarbij alle aandacht dus de juiste verlichting is essentieel. En waarom zou je maar één lamp ophangen als het er ook meerdere kunnen zijn? Deze trendy partij hanglampen van KARWEI geven warm, zacht licht en ogen sfeervol. Kleed de tafel feestelijk aan met kerstgroen, mooi tafelservies en een kaarsje hier en daar.

Die decembermaand mag zo wel eindeloos duren. Laat je voor meer woonideeën en unieke stylingtips inspireren door de trendpagina van KARWEI Style Today; Wonen doe je zo!

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: wooninspiratie