kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo ga jij veilig op reis

Houd jij het liefst alles in de gaten? Dan is de nieuwe Panasonic Nubo camera wellicht iets voor jou. En hij is nog knap ook, óók belangrijk. De camera werd door een vtwonen-fan getest. Benieuwd? Lees verder! (In samenwerking met Panasonic en hettestpanel.nl)Panasonic Nubo

Panasonic Nubo

De Panasonic Nubo is de eerste camera met 4G waarmee je jouw dierbare spullen kunt bewaken zonder wifi-verbinding. Nubo kan zowel binnen als buiten, overdag en ’s nachts, worden gebruikt. Zélfs in de regen. Ook is er tweerichtingsverkeer mogelijk: de camera heeft een ingebouwde luidspreker en microfoon.

In de hotelkamer

Een aantal vtwonen-fans mochten de Panasonic Nubo 8 weken lang uitproberen. Want maakt ie zijn beloftes waar? De familie Sniekers nam de Nubo mee in de reiskoffer. Hierdoor konden zij op de hotelkamer een oogje in het zeil houden, dat gaf een fijn gevoel. “Tip: als je ook een exemplaar thuis hebt staan kun je vanuit je reisbestemming checken of je timers in huis op de lichtschakelaars op het juiste tijdstip aangaan.” Op de vraag op welke plekken in of buiten het huis zij de camera hebben getest, was het antwoord: “We hebben de camera op ons terras gericht, en ook getest in onze woonkamer. Vooral met Sinterklaas was dat leuk, om te zien hoe onze kinderen (4 en 5 jaar oud) ’s ochtends de cadeautjes vonden en uitpakten.”

Tevreden?

Qua installeren, ook tevreden? “De Panasonic Nubo is goed in te stellen, je hoeft niet technisch te zijn. In het buitenland kreeg ik ’m niet direct aan de praat (4G), maar ook dat loste zich snel weer op.” Hebben jullie iets geks of opvallends gezien, tijdens de testperiode? “Gelukkig niet. Het enige wat we zo nu en dan zagen was de kat van de buren.”

Meer weten over de Panasonic Nubo? Je shopt de camera hier.

Test het zelf

Wil jij ook in aanmerking komen om producten te testen en je mening hierover te geven? Meld je aan op hettestpanel.nl.

Bron: in samenwerking met Panasonic en hettestpanel.nl

nog meer: wooninspiratie