WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo creëer je de beste lichtinval voor je thuiswerkplek

Nu de zon zich weer vaker laat zien, is de juiste raambekleding voor je thuiswerkplek onmisbaar. Het juiste licht is belangrijk om goed te kunnen werken, maar niets is zo vervelend als het zonlicht dat op je laptop schijnt. Door te kiezen voor vouwgordijnen bepaal je zelf de lichtinval en je draagt óók nog eens een steentje bij aan een beter milieu. Win-win!

In samenwerking met Jasno

Lekker subtiel

Met een semi-transparant, lichtdoorlatend vouwgordijn ontstaat er een fijne lichtinval en geniet je ook binnen optimaal van de voorjaarszon. Mag het een tikkie minder? Dan bestaan er ook vouwgordijnen die minder licht doorlaten. Het resultaat? Een meer subtiele lichtinval. De ruimte goed verduisteren? Kies dan voor een black-out vouwgordijn van Jasno.

Geen pottenkijkers

Door een vouwgordijn op verschillende hoogtes te hangen speel je met de lichtinval. Zo bepaal je niet alleen de hoeveelheid licht, maar het beperkt ook de inkijk vanuit buiten.

Klein maar fijn

Wist je dat vouwgordijnen veel minder ruimte innemen dan een normaal gordijn? Zo is er geen extra ruimte nodig naast het raam wanneer ze overdag open zijn. Hierdoor zijn ze ook ideaal voor kleinere ruimtes.

Hear hear!

Een vouwgordijn voorziet een ruimte niet alleen van extra sfeer, het zorgt ook voor een betere akoestiek. Wel zo fijn als je vaak in een video call zit. Materialen als glas, beton en een laminaatvloer absorberen weinig geluid, waardoor er een galm ontstaat. Een vouwgordijn voor het raam lost dit eenvoudig en stijlvol op.

Fijn voor de koude dagen

In tegenstelling tot klassieke gordijnen bedekken vouwgordijnen wel het raam, maar niet de radiator. Dat betekent dat er geen warmte verloren gaat en dat je er tijdens een werkdag lekker warmpjes bij zit.

Helemaal chill

Naast het creëren van privacy, sfeer en de juiste lichtinval hebben vouwgordijnen ook een andere belangrijke functie. Ze weerkaatsen het zonlicht en houden de warmte buiten. Zo houd je je hoofd lekker koel in de zomer.

Nét even anders

Wil je iets bijzonders? De Jasno folds zijn anders dan andere vouwgordijnen, doordat het textiel is gemaakt van geweven papier. In combinatie met de stijlvolle houten latten krijgt het een stoere, duurzame uitstraling. Daarnaast haal je design van eigen bodem in huis, want voor het ontwerp ging Jasno een samenwerking aan met studio Daphna Laurens. Extra slim: kies voor de elektrische folds en bepaal de lichtinval met je smartphone. Gewoon vanuit je bureaustoel.

Bye bye keuzestress

Lastig om een kleur te kiezen? Vraag gratis kleurstalen aan om te zien wat het beste in huis past. Meer inspiratie en persoonlijk advies is te vinden in de showroom in Eersel. Wie liever thuisblijft vraagt de brochure aan of boekt online een vrijblijvend (digitaal) adviesgesprek. Een specialist van Jasno komt dan met een goedgevulde kleurstalenkoffer langs voor gratis advies. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk!

nog meer: wooninspiratie