WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wooncadeaus met een persoonlijk tintje

Een cadeau geven of krijgen is altijd leuk. Maar een woonaccessoire dat helemaal past bij de ontvanger, is extra speciaal. En daar hoef je heus geen enorm budget voor te hebben. Wij geven je vier ideeën voor een persoonlijk wooncadeau. (in samenwerking met Xenos)Wooncadeaus

Lijstje eromheen

Een foto met een mooi lijstje eromheen is een super persoonlijk cadeau. Een foto van de kleinkinderen voor opa en oma, een dierbare herinnering, een bijna vergeten kiekje van vroeger… Bedenk welke afmeting en kleur fotolijst het beste past bij het interieur van degene die ‘m krijgt. Speel je op safe met een ‘altijd-goed’ basic zwart of wit exemplaar, of kies je voor frame in een uitgesproken kleur? Heb je meer foto’s en kun je niet kiezen? Dan is een collagelijst de perfecte manier om alle foto’s een mooi ereplaats te geven.

Woongeluk in een vaas

Vazen, iedereen heeft er wel een paar in huis en eigenlijk heb je er nooit genoeg. Eén vaas op zich kan al een echte blikvanger zijn. En zet je er een aantal van verschillende hoogtes bij elkaar en je hebt een heuse vazenparade. Door te kiezen voor vazen in eenzelfde kleurenpalet behoud je eenheid. Bedenk dus welke kleur het beste bij de inrichting van de ontvanger past.

Heb je eenmaal de juiste gevonden? Met een giftcard erbij kan de ontvanger zelfs nog een prachtige bos bloemen laten bezorgen, op ’t moment dat het hem uitkomt. Iedere keer dat hij naar dat boeket op tafel kijkt, denkt -ie terug aan jouw lieve gebaar.

Wooncadeaus

Op een presenteerblaadje

Een dienblad is allang niet meer zomaar een gebruiksvoorwerp om eten en drinken op te serveren. Inmiddels is -ie uitgegroeid tot een multifunctioneel woonaccessoire die je op talloze manieren kunt stijlen. Hang hem als decoratie aan de muur, maak van je hocker een tafel door er een dienblad op te zetten, of zet hem op het aanrecht als plateau voor je keukengerei.

Ook altijd goed, gebruik ‘m als kader om een groepje voorwerpen, zoals kandelaars en kaarsen, te groeperen. En voilà, je hebt een prachtig stilleven.

Koekje erbij?

Servies is het perfecte cadeau voor koffie- en theeleuten, want het drinkt net wat lekkerder uit een mooie beker of mok. Of het nu voor de buurvrouw is bij wie je koffie drinkt, of voor je beste vriendin met wie je úren kan kletsen met een pot thee erbij. Geef een set van een aantal mokken met verschillende grafische patronen. Of zoek een mooie theedoos uit, als je die alvast vult met de favoriete smaken van de ontvanger zorg je voor een persoonlijke touch.

Bron: in samenwerking met Xenos.


nog meer: wooninspiratie